Forum konie »

produkty ANKY

Nasturtek mi też się Oxblood strasznie podoba  😜 chociaż wymarzony czerwony to ten co ma Koniczka

To jej zabierz  😁 dobra, żartowałam. Ja z Anky (mam nadzieję, że póki co  😁 ) mam China Red.
Ledwo się ludź trzyma na koniu, to chociaż będzie ładnie wyglądał  🤦  😂
Jun chciałabym jakieś fajne. naprawdę fajne zdjęcia.. ale to chyba dopiero w kwietniu taka pogoda będzie 🙂

To tak jak ja, bo w sumie moj to mam tylko w przyblizeniu (to co wstawiałam). u mnie teraz nawet nie zła pogoda na zdjęcia, ale nie mamy fotografa  😉
mam wreszcie fotę larix, która w miarę oddaje kolor, mimo że na hali 😉

Dziwny ten larix. Na każdym zdjęciu inaczej wychodzi.
Tu wygląda jak szary.

Do mnie dziś dotarł Anky sky  😅
Jest piękny ! 😍
Efka mnie się bardzo podoba larix na Twoim koniu,z owijkami rownież bomba.Tylko pozazdrościć 😉
nasz kobalt w pełnym słoncu  🙂

Ja podobnie jak Burza pochwalę się urodzinowo-sabatowym prezentem. Czarownice kochane  :kwiatek:

Fioletowy haft wymiata wszystko  😜
T&N Obłędny 😜
Sorry za mały OT, ale gdzie i za ile można sobie sprawić taki haft?  😉
T&N   aa a ten haft no piekny 🙂 😜
Libella z tego co się orientuję, to (przynajmniej kiedyś) sklep Karina się zajmował haftami  😉
Nie pamiętam czy się chwaliłam zdjęciami Grubaska w czekoladzie ANKY?

Bo chętnie się wam pochwalę gwiazdkowym samoprezentem 😉
Sierra pokazywałaś sam pad (który zresztą chciałam Ci ukraść  😁 i który przez Ciebie chodzi mi cały czas po glowie  🙄  😜 )

To teraz prosimy zdjęcia na Czardaszu  🙂
Dzięki, już się nie mogę doczekać przymiarki 🙂

Libella, o haft to sprawców trzeba pytać 😉
Dziwny ten larix. Na każdym zdjęciu inaczej wychodzi.
Tu wygląda jak szary.

Do mnie dziś dotarł Anky sky  😅
Jest piękny ! 😍

bo on właśnie taki jest że w każdym świetle inaczej wygląda. Raz zielonkawy, miętowy, raz szarobłękitny

tutaj z owijkami (owijki ton jaśniejsze, RTS, dobierane przez panią z GNL  :kwiatek🙂

T&N, na modelu proszę, na modelu... 🙂

Sierra, nie widziałam i chętnie zobaczę🙂
własnie!!! Sierra wstaw czekoladkę!!! 😅 😅 😅
Ok, oto mój bardzo unieszczęśliwiony ciężką pracą modela Pan Koń i jego zupełnie nowa czekoladowa koleżanka Anka  😀

😀
czekoladka śliczna 🙂 ale słuchaj jakie Ty masz oczojebne rękawiczki!!! hihihihiihih
...i czapkę, i szalik  😎

😁
Piękne padziki!!!!

A ma ktos moze zdjęcie kasztana w khaki army?
Jak nikt się nie zgłosi, to postaram się to zorganizować, bo i tak mam sprawę do T&N...  😎

A że mój koń na razie tylko nadaje sie do ubierania i pozowania to sure, why not... 😉  😁
Sierra, byłabym wdzięczna
bo sama nie wiem co chcę
czy ankę, czy mattesa
ja się przed chwilką dowiedziałam, że moja babcia uszyła kilka kurtek dla Anky  😲
jedną w posiadaniu ma mój tata, a nosi ją trochę i wg wygląda jak nowa  😉

Sierra
śliczny !!
sznurka:

(nie ja na koniu)
efka śliczny pad, Ritek swietnie wyglada w tym calym komplecie  😜
Sierra czekoladka też bardzo fajna  👀
T&N Sliczny haft !!
fin dziekuję!!!
ma ktos zdjecia Anky coral na koniu? bo wlasnie, zupelnie niespodziewanie stalam sie szczesliwa posiadaczka 😉 zakupoholizm totalny, bo raz, ze zupelnie nie potrzebuje a dwa kon kulawiec...
Jak nikt się nie zgłosi, to postaram się to zorganizować, bo i tak mam sprawę do T&N...  😎

A że mój koń na razie tylko nadaje sie do ubierania i pozowania to sure, why not... 😉  😁

Fin się zgłosiła, ale jakby co to no problem 🙂

Dzięki uprzejmości cierpliwego fotografa mam fotki białego  :kwiatek: Co prawda jakość halowo-zmierzchowa, ale coś tam widać 😉

Mała zmiana fotki, więcej padu - chociaż koń nadal w wersji "widmo"  😉
T&N ślicznego masz konika, a pad bardzo mu pasuje  😉
T&N pięknie  😜
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się