Etosha - noisette jadłam (w DE produkują ostro 😉 ) i mnie nie zachwyciła. Alpenmilch creme niemiecka jest przepyszna! A tych 3-ech pozostałych nigdy nie widziałam! Ile bym dała, żeby je spróbować! No i swoją drogą też zbieram papierki z czekolad 😉 Idril w Aldi są takie w wersji kawowej i powiem tylko tyle - są obłędnie pyszne!
Jeszcze znalazłam taką fotkę czekolady Milka.Czy są jakieś dobre czekolady produkowane np: w Szwajcarii, oprócz Lind. Chciałam dodać ,że czekolada to też nałóg .
znajomy mi przywiózl biala z chrupkami, i byla ochydna, tak slodka, jakas taka mdła, jestem w szoku, bo jestem milosnikiem czekolady, ale ta mi nie chciala przejsc przez gardło.
ja nie cierpię tych Toblerone, zwykła nieczekoladowa, biała jak słodkie mydełko, fe ! Za to jadłam ostatnio milkę tą dużą, z nadzieniem śmietankowym i chrupkami 😜
haha ja probowalam miliard razy przerwac moj romans z czekolada, ale w koncu zrozumialam, ze to jest awykonalne 😁 bez czekolady nie moge sama ze soba wytrzymac, a i dla innych jestem nieznosna... czekolada musi byc 😜 😁
hanoverka a jak z wyborem smaków ? Bo mi oczywiście muszą smakować tylko te trudno dostępne, przez co skazana jestem na Epi i Almę, ale tam małe kosztują powyżej 7 zł