a ja właśnie konsumuję wedla dietetycznego, mlecznego i jest mi z nim dobrze 😁 w sumie lubię czekoladę pod każdą postacią, ale nie rusza mnie jakoś super specjalnie, no chyba, że to milka karmelowa, albo wedel kokosowy, absolutny szał 🍴 😜
[quote author=madmaddie link=topic=2018.msg1213546#msg1213546 date=1323280226] pomarańczowa Wedel z chilli. fuj, fuj.
ja jem właśnie wiśnię z chilli, jakoś nie czuć tego chilli niestety [/quote] ja w sumie nie jadam chilli, więc nie wiem czy czuć, acz czekolada niedobra 😁
equi.dream, ostatnio miałam fazę na biała. no i kupiłam wedla. coś strasznego. mało 'mleczna', raczej kwaśna. Jedna z gorszych jakie próbowałam. białe są rewelacyjne z schogetten i nuss weiser (czy jakoś tak) z orzechami.
z chilly jest dobra z lindta. Delikatna, najpierw czuć czekoladę, a dopiero potem delikatny posmak chilly
Ja jestem absolutnie uzależniona od milki 😍 To jest moja najlepsza czekolada na świecie, Wedla nie znoszę, pozostałe zjem jak są, ale nic milce nie dorównuje jak dla mnie. Czekolada biała KAŻDA mi smakuje, bo każda smakuje dla mnie prawie tak samo, chociaż milka oczywiście najlepiej 😉
We Włoszech uzależniłam się od białej czekolady Lindtt z migdałami i karmelem. Kupiłam 10 tabliczek 😜 Przy okazji nakupiłam 8 tabliczek mlecznej czekolady z orzechami 💃
ash ja też ją uwielbiam 😵 zwłaszcza te kuleczki...
a teraz w empiku było pro: czekolada 300 g Lindt'a z bakaliami lub mleczna za 12zł 😜 kupiłam trzy zeby miec jedna na świeta i dwie sobie ciamkać do świąt....i co ❓ ❗ przetrwały u mnie 2 dni 😵
jak bedziecie w Krakowie to na Rynku jest absolutnie swietny minisklepik z czekoladami 😜 pyyyyyyyyyysznosci! mozna tez wypic tam spokojnie kawke np. no normalnie niebo w gebie te ich czekoladki i jaki wybor 😜 😍
ja w dojczlandii bywam czesciej niz w lidlu w Polsce 😉 (kraze nonstop miedzy PL i D) a pozatym w moim lidlu wiecznie brakuje tych najfajnieszych smakow...