Forum towarzyskie »

Mam talent

no własnie...

A i jeszcze takie pytanie... Czemu gdy wybierali do finałowej 40stki, to tak mega zjechali Piotrka Lisieckiego? a dziś zupełnie inne zdanie?

Oni wiele świetnych osób jechali tak dla "podgrzania" atmosfery i chcieli rozwiać ich złudzenia, że  przejdą żeby to była dla nich większa niespodzianka dla nich.
Takie trochę żarty  😉
edit: Nawet Jeszka swoje usłyszała  😉
boże ile tych śpiewaków będzie w finale -.- dobrze że chociaż Ania i Jacek przeszli
Lisiecki już jest! 🙂 To teraz jeszcze ta parka tańcząca 🙂

Edit: No to trafiłam zwycięzców dzisiaj 😀
dzięki niech będą Chylińskiej!
Z wyrazu twarzy Chilińskiej wydaje mi sie jakby ona wybrała tych tancerzy tylko dlatego, żeby nie było samego śpiewania w finale  🙄
Chciała ich czy nie, chwała jej za ten wybór 🙂
W następnym odcinku przejdzie Jędrek i Kamil (ten z dredami) zapewne  😎
Uwielbiam Lisieckiego!!  😍
Może i jest mega przystojny i głos ma fajny, ale ta dzisiejsza piosenka mi się nie podobała 😉
Czego by nie śpiewał, dla mnie on jest po prostu niesamowity, cały, jako człowiek, mimo że go nie znam, ma w sobie coś nie do opisania 😉
Lisiecki już jest! 🙂 To teraz jeszcze ta parka tańcząca 🙂

Edit: No to trafiłam zwycięzców dzisiaj 😀

ja też 😉 nawet smsa na nich wysłałam 😀😀

Ja już powiem ze mam dosć słuchania ze tylko śpiewaków wybierają. Po pierwsze czemu nie?? Po drugie jakoś jeszcze nikt ze śpiewających nie wygrał. Po trzecie jak się komuś to tak nie podoba to głosować na innych. W końcu to publika decyduje.
ja dzis glosowalam na tego amerykanina  😉
Super, że Lisiecki przeszedł.
Głosowałam na niego 🙂
ma cudny głos i chętnie bym posłuchała jakieś country w jego wykonaniu 🙂
ja dzis glosowalam na tego amerykanina  😉

Jak dla mnie to on był mega! No ale cóż, poskaczmy i pośpiewajmy, po co nam inteligencja i humor  🙄
Ja tam się cieszę, że ten lokowany cherubinek nie przeszedł, bo to dla mnie kolejne dziecko z cyklu - mamusia mi wybrała piosenkę i do tego głupio ubrała.
Ja tam się cieszę, że ten lokowany cherubinek nie przeszedł, bo to dla mnie kolejne dziecko z cyklu - mamusia mi wybrała piosenkę i do tego głupio ubrała.

a mnie "martwi" przyszłotygodniowe dziecko - tanczący chłopczyk. w zapowiedzi programu miał do powiedzenia o sobie tyle, że... najbardziej boi sie, ze nie przejdzie dalej, bo wtedy to on nie wie co ze sobą zrobić (albo coś w tym stylu).
dorosłego za taki zalosliwy tekst by przekreslono, ale dzieciak moze tym pare osob ze serduszko chwycić :/ uczciwa konkurencja - niech wygra lepszy, prawda? 😁
Mnie nurtuje na ile jest ustawiony ten program. Tj wiadomo, ze pierwsza osoba z największą ilością głosów przechodzi. Ale jeżeli dwie pozostałe osoby miał np. 25% i 15% głosów publiczności, to czy jury wrzeszczy ktoś do słuchawki kogo ma wybrać? Tj dajmy na to jury bardziej podoba się osoba z mniejszą ilością głosów i oni właśnie ją wybierają mimo, że na tą drugą głosowało ćwierć Polski? Troszkę to mało uczciwe... 👿

Caroline mam takie same obawy jak Ty co do tego dzieciaka...  🙄

nie podoba mi się też to w jaki sposób ustalili kto występuje w którym odcinku. W zeszłym tygodniu Foremniakowa wywołała burze swoim wyborem, ale przyznaję, że sama nie wiedziałabym kogo wybrać. Gdyby ten Daniel wystąpił w tym odcinku miałby finał w kieszeni
Oposowa nie wiem na ile jest to ustawione, w sensie czy ktoś im w słuchawce mówi kogo mają wziąć. Ale nie jest nieuczciwe to ze na kogoś głosowała większość. Bo taki są zasady tego programu. Ten co ma najwięcej przechodzi z marszu, pozostała 2 jest wyczytywana w dowolnej kolejności i głos mają jurorzy.
wow właśnie się dowiedziałam, że była dziewczyna mojego kuzyna działa w Me Myslef And I, jak daleko doszli?
honey, mają juz miejsce zapewnione w finale.
Tez glosowałam na Lisieckiego, słaby byl ten jego wczorajszy występ tyle ma świetnych piosenek na youtubie dziwie się że nie wybrał czegos tak dobrego  😉
A wiecie ,że Lisiecki to stary kolega z podstawówki mojej siostry 😀
to świetnie
A wiecie ,że Lisiecki to stary kolega z podstawówki mojej siostry 😀

no właśnie on jest z Gdańska??
brytyjski mam talent-pierdzacy gosc  😂 😂
a co powiecie o tym:

a i btw. filmik przedstawia pana 'wciągającego' rózne przedmioty, następnie 'oddaje' je w całości....
a co powiecie o tym:

a i btw. filmik przedstawia pana 'wciągającego' rózne przedmioty, następnie 'oddaje' je w całości....

Powiem tylko WOW!!!!!!!!
Na kogo dziś stawiacie?
Bednarek dziś będzie?
Będzie, będzie!
Bednarek i Jędrek pewnie przejdą 😀
Bednarek  😅
To jest jedyny piosenkarz do którego nie mam wyrzutów sumienia za to że śpiewa w tym programie bo śpiewa co innego i ma wielki talent.
A wiecie że Lisiecki ten co grał na gitarze i śpiewał jest rodziną mojej koleżanki ?  😀
Od kiedy się dowiedzieliśmy to ją namawiamy by przyjechał do niej na święta.  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się