Forum towarzyskie »

Mam talent

i jak Prokop ją za tyłek złapał  🤣

mi się podobali ci chłopacy co byli na początku co przebrani byli za matke,ojca i syna  😅 😅 i oczywiscie ta pani co śpiewała ''i need u baby, i need u baby''  😀
AA dzieciak wymiata!
Darek też był super  😁
Ale przy barbie już padam  😂
Przy "szok dance" dostałam oczopląsu
Pies był uroczy, tak się krzyyywił przy tym sygnale nacisków
O i Daniel znów przybył  😀
Czekam z utęsknieniem na końcowe solo rudej
Mały słooodiutki..
Ale do Akai'a z Got to dance nie ma startu.. Widzieliście??
ja nasłuchuję przez ścianę, Cher była niezła
Bliźniacy byli niesamowici!
A nie wiem dlaczego 11 Magda mi się nie podobała zbytnio...
Mi się bardzo podoba, ma niesamowity głos jak na 11-latkę 😜
Mnie się ta Magda nie podobała, tak samo jak nie podobało mi się Shock Dance i paru innych wykonawców jeszcze 😉 Rewelacyjni za to bliźniacy  💘
ale na boga, co to byla za piosenka... 😵
też się właśnie zastanawiałam kto wybiera takie piosenki dla dzieci, bo nie pierwszy raz się zdarzyło aby piosenki o trudnych temetach poruszać
Zapewne specjalnie są tak wybierane, żeby wzruszyć sędziów i widzów.

Bliźniacy byli świetni 😀 Zastanawia mnie tylko czy to talent czy kwestia wytrenowania 😉
Grupa Mozarta na dęte?
fin- talent to jednocześnie umiejętność i wytrenowanie jej do mistrzowskiego poziomu 🙂
A mnie jakoś kurczę w tym odcinku nic specjalnie nie urzekło  😉
Bliźniacy świetni 👍
Piosenka śpiewana przez tę jedenastolatkę ,to piosenka Osieckiej.
Wiecie jaki ma tytuł piosenka, która służyła za intro do występu bodajże Patrycji, która śpiewała Crazy? Znam ten utwór, ale nie umiem skojarzyć wykonawcy, ani tytułu 🙁 Prawdopodobnie słyszałam go w jakimś filmie.

Dodaję link http://mamtalent.plejada.pl/37174,wideo,,198191,mam_talent_-_oni_uslyszeli_tak,aktualnosci_detal.html#autoplay
jeee bliźniacy super 🙂  🏇
Polska teraz bd miała własnych bliźniaków, jak Irlandia z Jedwardem! (z xfactor)
Moim zdaniem to ten 8 latek miał super opanowane ruchy jak na 8 lat 😀
Cher ledwo co domyśliłam się że to facet!
A ta dziewczynka ma super głos ale nie pokazała nic czego jeszcze nie było...

Lubię Chylińską! 😀
Ten Damian ma prze-boski głooos!!  😜 I głupio mi to mówić bo on jest w moim wieku ale się chyba zakochałam  😍
( 😁 )

Czekam jeszcze na tą Kasię, podobno ma super głos
Bardzo fajny ten Damian.

ten 14 latek? fajnie, fajnie i zdziwiło mnie mile to że niby tyko tyle ma lat a wydawał się taki dorosły, z dystansem

szczurołapka, nie zauważyłam cię. Gnarls Barkley "Crazy"  😉
Mamo, jak ja kocham takie głosy jak ma ten chłopak z gitarą  💘 Taki trochę Amerykański ma...
ten ostatni chopak mile mnie zaskoczył, ale tylko jak sam śpiewał bo razem z dziewczyną to niespecjalnie... widać jury się jednak zna i potrafi wychwycić perełki
Powiem szczerze, że pierwsze co zrobiłąm to wrzuciałam jego imie i nazwisko na yt... zobaczymy co to będize.  😜
A czy ktoś wie, jaką piosenkę śpiewał ten ostani chłopak, pierwszą chyba solo? Zaczynała się od "Cut, cut, cut me down" 🙂
ten ostatni chopak mile mnie zaskoczył, ale tylko jak sam śpiewał bo razem z dziewczyną to niespecjalnie... widać jury się jednak zna i potrafi wychwycić perełki

Dokładnie tak, zgadzam się w 100% 😜
Ten ostatni chłopak był zdecydowanie najlepszy i chyba tylko on mi się tak naprawdę dzisiaj podobał  😉

A ten Damian to o matko, fakt, śpiewał może fajnie, ale nie mogłam na niego patrzeć, on jest 28738216312 miliardów za słodki  🤔 ble.
A ten Damian to o matko, fakt, śpiewał może fajnie, ale nie mogłam na niego patrzeć, on jest 28738216312 miliardów za słodki  🤔 ble.

3% chłopaka w chłopaku 🤣
uwielbiam mam talent  💘
[quote author=Vana link=topic=201.msg710540#msg710540 date=1284840295]

3% chłopaka w chłopaku 🤣
[/quote]

Przypominał mi trochę Biebera 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się