Forum konie »

Kuce - wszystko o

Kayra miło, że pytasz 🙂 całkiem dobrze Siwy, jestem z niego dumna 🙂 ostatnio się zawodujemy częściej 🙂 choć niestety na zawodach odmawia skakania w ogóle to w domu lata jak głupi co mnie bardzo cieszy 🙂 no i jest bardzo grzeczny dodatkowo na tych zawodach w obsłudze i pod siodłem też 🙂

dzisiaj byliśmy w tym Opocznie i muszę się pochwalić, że mamy czempiona ogierów wpisanych do ksiąg i v-ce czempiona całej wystawy 😅 dał się cudnie poprowadzić to i pokazaliśmy się pięknie no i w końcu się ruszył tak jak on potrafi, ale często mu się nie chce  😁

jak dostanę zdjęcia to wstawię 🙂 ogólnie zdjęć mam dużo, ale często po prostu nie chce mi się wrzucać, albo nie mam czasu, albo zapominam i tak to jest 😉
Zygzak, oj, to tym razem będziemy męczyć. Championa zdecydowanie trzeba zobaczyć 🙂

Ja mam jeszcze kilka buziaków:

Zapraszam do galerii z wczorajszego Ogólnopolskiego Czempionatu Kuców oraz VI Opoczyńskiej Regionalnej Wystawy Koni w Sławnie:
http://gajewska.smugmug.com/Events/Ogólnopolski-Czempionat

Galeria w trakcie ladowania🙂 Caly czas sie aktualizuje jeszcze🙂
Rudzia, super, foty! Naprawdę.
A są może wyniki w necie?

emptyline, ślicznie mu w różowym 🙂
Rudzia przepiękne zdjęcia! pisałam wcześniej, że jedziemy, czemu się nie odzywałaś? 🙂

edit - my mamy numer 9 jakby ktoś chciał czempiona zobaczyć 😀 jak dostanę jeszcze zdjęcia od Ascai, która była z nami to wrzucę 🙂
Ciesze sie ze sie podobaja🙂 Ja bylam tak dodatkowo i tez troche nieplanowo 😉 Przy okazji i towarzysko 🙂
Zygzak, siwens pięknie! Z koreczkami 🙂

Dziewczyny co to za ogier pod numerem 3? Zakochałam się w nim 😉
wracam jutro do mego maluszka, więc jeżeli będzie pogoda zasypie Was fotkami! 🙂
Zygzak cudowny, pięknie wyglądał champion  💘
Emptyline nie no on jest świetny  💘

a ja dzięki bogu nie mam siodła, bo dziewczyna sprzedaje, więc ostatnie wsiadanie mamy za sobą 🙁 ale dobrze, ciesze sie, ze w koncu sie zebralam do tego. ale oczywiscie nie zostawie mojego malego kicuszka, witaj intensywna praco z ziemi 🙂😉

a i  🚫 wszystkie zdjęcia po dodaniu do galerii jakieś takie szare mi się robią
tak zdjęcie wygląda normalnie http://img259.imageshack.us/img259/4847/dsc7342m.jpg  😵
Tak przy okazji, gdzie kupujecie ogłowie na szetlandy?
Guma dzięki Bogu nosi PONY ale w prawie każdym sklepie internetowym można SHETTY kupić
edzia69, są w prawie każdym sklepie internetowym takim większym, ewentualnie ucinam te 3 metrowe 🙂
wilczyk, ślicznie Gumszon wygląda 🙂
Ja coś ostatnio mam pecha, moje kucyki mają strasznie małe pychole. Miała jedno bardzo małe, ale wydusił je ode mnie kupujący kuckę dla córki, mysłam,że kupie bez problemu i się przejechałam.Poszukam tego SHETTY. Dziękuję.
Jeszcze raz bardzo dziękuję!!
wilczyk, dziękuję! Dawaj na oklep moja droga 🙂

Kayra, ha, ale wołają na niego 'klaczka'. 🙂

emptyline, haha , na mojego też. Miałam różowy komplet ale sprzedałam 😀
emptyline mówisz, że robimy 6 nogiego konia  😁 ale nie to dobrze, wyrosłam z niej już dobre 3 lata temu  😂
Panna Zosia  💃

Moja imienniczka : ) sliczna jest  💘
edzia69 - ja mam na swojego shetty z Horze 🙂

więc dotarłam do mojego mini andaluzika, wyciskałam, wycałowałam pewnie ma mnie już dość 😀
i fotek kilka też się zrobiło 🙂
Time, drugie zdjęcie jest zabójcze. Twój kuc jest obłędny, co za mimika!
Time no w końcu  😍
Time ,jak nauczyłaś go robić kroku hiszpańskiego (?) z grzbietu. Zosia umie z ziemi a z grzbietu nie pojmuje  🙂

Ładny ten twój kucyk  🙂
Ronin. - ja na bacik uczyłam i na komendę, potem uczyłam tak samo z siodła i zakumał, była komenda i bacik, jak podniósł nagroda i pochwała 🙂

jutro porobię więcej fot to wrzucę  🙂

edit: turbo galopy z dziś, w ogóle chłopak nie chodził 3 tyg wsiadłam na niego na chwilę i myślałam, że mnie rozniesie, seria baranów i dziki galop 😀
a to tacy tuptający my z wczoraj  😉 Bierzemy się w końcu do pracy  😀
new foto! 😀
za duże natężenie słodkości w jednym zdjęciu  😍
przepraszam  :kwiatek: 😁
niee przeciwnie, dawaj więcej  😍
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się