Forum konie »

Kuce - wszystko o

Orzeszkowa, no szyjkę ma pokaźną, niestety bardzo krótką i czasami mamy problemy, ale dajemy radę. Teraz i tak jest o połowę chudszy niż był kiedyś ;D.
Sisisa , taak, bardzo cieżko się skacze na kn-ach. Po za tym Kacper to torpeda i ciezko go wyczuc. Ale uczymy się 👀
Pewnie ze twojemu bedzie pieknie w zielonym! 😍 ale jasnym 😅

Niemiłek poczekam, dzięki
u nas noworodki od ca metrowych matek to jakieś gigantyczne wychodzą.Ojcem tych dwóch jest As 97 cm, matki [matka z córką zresztą] mają 102-105 cm
na zdjęciach Luigi i Luidor

niemiłek jejuu, jaki on jest śłiczny  💘
edzia69 , Luigi jak maskotka wygląda :kwiatek:
edzia69 , Luigi jak maskotka wygląda :kwiatek:

dużo się u nas kucyków już urodziło, Luigi jest jedenasty  od Lotte, ale takiego giganta to jeszcze nie mieliśmy. Malutki, zgrabny, szybki jak torpeda i zwrotny niczym osa.Niczego i nikogo się nie boi, zero kompleksów w stosunku do dużych koni, a matka to tylko w ramach mleczarni się przydaje.
a tu to co Luigi lubi najbardziej!! szaleństwo i dzikie galopy z podskokami.

przeslodziutki  😜 😍
edzia69, przecudny pluszak!  😍
Sisisa, pamiętam, pączek był 😀

edzia69, jakie diable! Tylko rogi dorobić i będzie koziołek 😁
oj żadnych koziołków! już to raz przerabialiśmy i wystarczy nam na całe życie.
Błyskawica( Misia ) moja kucka .

No a my bylismy w ten weekend na AMPach, niestety nie udało nam się ukończyć, gdyż kucyk zakulał drugiego dnia z niewyjaśnionego powodu, ale udalo nam się trochę pojeździć po nowych miejscach i załapać na trochę zdjęć 🙂

Niestety nie udało mi się dojechać Was zobaczyć  😕

Słuchajcie, kto się orientuje w temacie MPKiMK?
Dziunka a Twój kuc jakiego jest pochodzenia?
dziunka, super ten twój kucyk w wersji profi!
NNka, znałam rodziców (matka pół kn, pół młp, ojciec coś z mniejszych, bardziej krępych małopolaków) ale nic poza tym.Taki sobie jedyny w swoim rodzaju kundelek.

Dzionka, dziękujemy 🙂
dziunka, wiedziałam, że ta jej szyja ma coś z kn'a ;D.
dziunka, sliczna kucynka :kwiatek:

A to nasze takie dzisiejsze (telefonowe, wieczorem bedą lustrzankowe 😉)
szkoda że wszyscy się znaja i tylko między sobą komentują .
Cóz teraz wiem że się zdjęć nie wstawia bo prywatny wątek Sorry za zaśmiecanie.
Ale to wałach 😀. Hm, o szyi bym nie pomyślała, raczej o maści i prędze na grzbiecie... szyję ma bardziej po ojcu, mi się wydaje, z resztą nie jest taka krótka jak u kna... No nie wiem. Tak czy inaczej jestem z niego dumna, bo ciągle zaskakuje mnie swoimi możliwościami 🙂
gajara18 czy trochu nie przesadzasz ?
Moich też wiele os nie komentuje czy innych .. ogarnij się i będzie cacy 😉 i nie ma co strzelać fochów 😉

Moj dziad na L4 prawdopodobnie odprysk kości  😤 czas umówić się na RTG ..
Ojej, nie za fajnie  😕

NIe komentowałam, bo mam wrażenie, ze te zdjęcia już były...
dziunka, a to sorry ;D. Ale ta szyjka widać - dosyć krótka i grubsza 😉.
subaru2009 , to niedobrze . Daj znac co z twoim złotym kucykiem  :kwiatek:

gajara18 , ja nie znam nikogo. Poprostu śledzę wątek i co jakiś czas coś tu wkleje 😉
Pamietacie Dropsa? Piękna bestia się z niego robi 💘 Pozdrawiamy
gajara18, nie zaslaniaj swojego kucyka kieckami i swoimi...cialem, to moze go ktos zauwazy 😁
Chciałam się zapytać gdzie można kupić rzeczy dla konia Falabella, tzn: kantary,derki i inne rzeczy?
A my z Florestą trenujemy do zawodów w powożeniu ;p

a tak wygląda po treningu ^^

Hipka2 cudo ! 🙂 Wypiękniał chłopak i to jak ! A zastanawiałam się czemu tak ucichliście 😀 i jak się pociecha sprawuje ?

Złoty kucyk się wścieka, bo musi w domu siedzieć ... jutro dzwonię do weta i umawiam się na RTG  😕 jak nie urok to sraczka ... 3 miesiące temu wyleczyłam jedną kulawiznę od podbicia ... ręce opadają  😵
subaru2009 dzięki :kwiatek: Kucyk sprawuje się bardzo dobrze z wyjątkiem tego, że okazał się ogierem!
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się