Jak to jest z kupowaniem w Stanach, a konkretniej przesyłką ? Bo upatrzyłam sobie butki, które tylko tam są, ale przesyłka mnie dobiła - $50, nawet wysłane jako gift 😵
Jak wygląda ze strony wysyłającego wysyłanie za pobraniem? Jeżeli w aukcji w allegro nie dałam opcji "wysyłka za pobraniem" to mogę napisać dziewczynie, że nie wysyłam za pobraniem i zapytać, czy w związku z tym rezygnuje z aukcji, czy to będzie niegrzeczne z mojej strony?
Nie wiem czy takie pytanie już było ale w wyszukiwarce nie mogę znaleźć . Dlaczego człowiekowi jest dobrze jak jest 20 stopni skoro temperatura ciała to 36,6 ? a jak juz na polu jest 36 to jest nam gorąco .
Jak wygląda ze strony wysyłającego wysyłanie za pobraniem? Jeżeli w aukcji w allegro nie dałam opcji "wysyłka za pobraniem" to mogę napisać dziewczynie, że nie wysyłam za pobraniem i zapytać, czy w związku z tym rezygnuje z aukcji, czy to będzie niegrzeczne z mojej strony?
Jeśli nie ma opcji "za pobraniem" to możesz odmówić wysyłki przedmiotu.
Seksta, bo w takich przypadkach się nic nie mówi, aż się nie wyjaśni więcej. Jakby Ci powiedział "będzie ok, wyjdzie z tego" - a tak by sie nie stało, to miałabyś pretensje. Jakby z kolei stwierdził, że po człowieku, a by się poprawiło, to twierdziłabyś że to konował 🙂
skoro rusza rękami i nogami to nie jest źle. Teraz kwestia odzyskania przytomności i dopiero będzie ocena co się narobiło.
Nie mogę sobie przypomnieć nazwiska jednego fotografa. Robił śliczne zdjęcie m.i. koni pamiętam że jego imię lub nazwisko było podobne do słowa toffi/toffe
Nie mogę sobie przypomnieć nazwiska jednego fotografa. Robił śliczne zdjęcie m.i. koni pamiętam że jego imię lub nazwisko było podobne do słowa toffi/toffe
czy zegarek o średnicy 5cm na rekę, kwarcowy jest duży/średni? Baaaaardzo prosilabym, o ile jest taka możliwość o cyknięcie fotki takiego zegarka na ręce :kwiatek: mam chudą ręke, a kupuje zegarek na allegro znalazłam kilka fajnych ale mają średnicę 4,5 4,7 i 5 niektóre a nie chcę żeby zegarek byl na całą moją rękę 😁 :kwiatek: