lewy górny róg, Firefox ze strzałką 😉 chyba, że masz starszą wersję jakąś, to wtedy nie wiem dokładnie, ale jak dokopiesz się do opcji to już będziesz w domu ;p
Chyba mam starą wersję bo nie mogę tych opcji znaleźć 🤣
edit znalazłam! 😀
Kolejne pytanie
Gdzie w Warszawie, jak NAJTANIEJ kupię męskie skarpetki w ilości dość dużej (10-20 par)? Chodzi mi o konkretne miejsca bo wiem, że mogę polatać po bazarach i popytać o ceny.
gryglodor, wydaje mi się że tak. Chociaż czasem w sklepach np. jak jest promocja to jest informacja że ciuchów z promocji nie można zwracać. Najlepiej sprawdź na stronie sklepu czy przyjmują zwroty i jakie są ich warunki.
gryglodor, to zależy od sklepu. W wysyłkowym (internetowym) jest to zagwarantowane, w stacjonarnym obowiązują wewnętrzne przepisy. W niektórych możesz np. nie otrzymać zwrotu gotówki tylko dostać bon na zakupy.
albo moga ci wymienic na inny rozmiar, albo inna rzecz, ale tylko w tej cenie, lub z doplata z twojej strony. jednak zwykle przez 7 lub 14 dni przyjmuja zwrot.
Mam całą siatę korków takich po napojach, osoba dla której zbieraliśmy przestała już zbierać. Wiecie może, gdzie/dla kogo mogłabym je oddać? Nie wiem czy jeszcze te akcje są prowadzone, ale w sumie chętnie się ich pozbędę 😉
Czy któraś z was lubuje się w Sunbites'ach tak jak ja? 🤣 Są dość kaloryczne - 135kcal na 30 g, a więc nie wyobrażam sobie zjeść całej paczki w ciągu dnia, ale czasem sobie podgryzam po kilka. Przejrzałam skład i mam mieszane uczucia.. jak sądzicie, " zdrowe " to i lekkie czy takie same śmieci jak normalne chipsy?
Nie wiecie, czy można w Polsce wkręcić przyjaciela tak jak w Carlsbergu? Chodzi o to, jak w reklamie, że się dzwoni w środku nocy i wkręca kogoś, że przegrało się wuchtę kasy w karty 😀
a ja nie. to po prostu szczyt tego, jak nie wolno sie zachowac wobec przyjaciela. moze nie mam poczucia humoru, ale gdyby ktorys z moich przyjaciol wykrecil mi taki numer, to nie mialby o czym ze mna wiecej rozmawiac.
Pomijając, że wybuchnęłabym śmiechem, gdyby którykolwiek znajomy zadzwonił i stwierdził, że gra w pokera( 😂 ), to w życiu nie miałabym tyle kasy na już 🤣 Ale akcja dobra! 😀
Nie mam pojęcia gdzie to napisać... czy pracując w hotelu mogę (po godzinach oczywiście) spotykać się z kimś kto tam mieszka? Tzn.nie jest turystą-po prostu wynajmuje u nas pokój na czas nauki na pobliskiej uczelni. Bo już nie wiem czy udawać,że się nie znamy czy jak...