Forum towarzyskie »

Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać ;)

Jak to opcje? Nie mam takiej hmmm opcji w oknie 🤣
lewy górny róg, Firefox ze strzałką 😉 chyba, że masz starszą wersję jakąś, to wtedy nie wiem dokładnie, ale jak dokopiesz się do opcji to już będziesz w domu ;p
Chyba mam starą wersję bo nie mogę tych opcji znaleźć 🤣

edit
znalazłam! 😀

Kolejne pytanie

Gdzie w Warszawie, jak NAJTANIEJ kupię męskie skarpetki w ilości dość dużej (10-20 par)? Chodzi mi o konkretne miejsca bo wiem, że mogę polatać po bazarach i popytać o ceny.
Czy mam prawo oddać do sklepu rzecz, z metkami, nie używaną bez podawania przyczyny? Ile mam na to dni? Chodzi o spodnie.
gryglodor, wydaje mi się że tak. Chociaż czasem w sklepach np. jak jest promocja to jest informacja że ciuchów z promocji nie można zwracać. Najlepiej sprawdź na stronie sklepu czy przyjmują zwroty i jakie są ich warunki.
kotlet ok, dzięki! nie była to żadna promocja, więc mam nadzieję, że nie będzie problemów...
O ile dobrze pamiętam masz 2 tygodnie
gryglodor, to zależy od sklepu. W wysyłkowym (internetowym) jest to zagwarantowane, w stacjonarnym obowiązują wewnętrzne przepisy. W niektórych możesz np. nie otrzymać zwrotu gotówki tylko dostać bon na zakupy.
albo moga ci wymienic na inny rozmiar, albo inna rzecz, ale tylko w tej cenie, lub z doplata z twojej strony. jednak zwykle przez 7 lub 14 dni przyjmuja zwrot.
Mam całą siatę korków takich po napojach, osoba dla której zbieraliśmy przestała już zbierać. Wiecie może, gdzie/dla kogo mogłabym je oddać? Nie wiem czy jeszcze te akcje są prowadzone, ale w sumie chętnie się ich pozbędę 😉
w mojej miejscowości niektóre sklepy przyjmują, można spytać 🙂
Ostatnio widziałem puszkę w jakimś sklepie. Zbierały upośledzone dzieci. Jak sobie przypomnę gdzie, to dam znać.
Klaudia.   w Warszawie ciężko chodzić od sklepu do sklepu i pytać czy ktoś zbiera  😁
Można spytać przy okazji w najbliższym sklepie przecież 😉
Czy któraś z was lubuje się w Sunbites'ach tak jak ja? 🤣
Są dość kaloryczne - 135kcal na 30 g, a więc nie wyobrażam sobie zjeść całej paczki w ciągu dnia, ale czasem sobie podgryzam po kilka. Przejrzałam skład i mam mieszane uczucia.. jak sądzicie, " zdrowe " to i lekkie czy takie same śmieci jak normalne chipsy?
Babi, jeśli masz blisko do SGGW to w wielu budynkach przy szatniach są pudełka na korki 😎
Ja zbieram kroki na wózek dla dziecka koleżanki mojej cioci. Wiem, że zbierają na uczelniach, na przykład na APSie
Misskiedis ooo, super, dzięki! jak będę w pobliżu to podjadę  😉
Jak przyciąć gifa w PSie. Otwiera mi się jako jedna klatka i tyle a słyszałam, że się da.
Babi, na sggw też widziałam pudełka na korki 😉
Nie wiecie, czy można w Polsce wkręcić przyjaciela tak jak w Carlsbergu? Chodzi o to, jak w reklamie, że się dzwoni w środku nocy i wkręca kogoś, że przegrało się wuchtę kasy w karty 😀
Lov, nie wiem ale też jeśli bym miała możliwość też tak bym wkręciła znajomych! 😀
a ja nie. to po prostu szczyt tego, jak nie wolno sie zachowac wobec przyjaciela. moze nie mam poczucia humoru, ale gdyby ktorys z moich przyjaciol wykrecil mi taki numer, to nie mialby o czym ze mna wiecej rozmawiac.
Na szczęście moja przyjaciółka ma podobne poczucie humoru co ja 😀 I jakby mnie ktoś tak wkręcił, też bym się nie foszyla ;P
Jakiej reklamie? 👀 Brak telewizji swoje robi 😁
CzarownicaSa,
Pomijając, że wybuchnęłabym śmiechem, gdyby którykolwiek znajomy zadzwonił i stwierdził, że gra w pokera( 😂 ), to w życiu nie miałabym tyle kasy na już 🤣 Ale akcja dobra! 😀
Nie mam pojęcia gdzie to napisać... czy pracując w hotelu mogę (po godzinach oczywiście) spotykać się z kimś kto tam mieszka? Tzn.nie jest turystą-po prostu wynajmuje u nas pokój na czas nauki na pobliskiej uczelni. Bo już nie wiem czy udawać,że się nie znamy czy jak...
Oczywiście, że możesz. Przecież to jest Twoja sprawa co robisz po godzinach pracy.
Nawet jakbyśmy się w hotelu spotkali? Głupio się czuję trochę i oboje tak cichaczem gdzieś gadamy,bo nie wiem czy mi wolno czy nie...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się