W menu chyba kazdej przegladarki internetowej masz "narzedzia" - dalej wchodzisz w "opcje" i w pierwszej, 'glowniej' zakladce tych opcji mozesz wypisac wybrana strone startowa. Mam nadzieje, ze nic nie pokrecilam i takie tlumaczenie wystarczy 🤔wirek: 😉
czemu ciagle czegoś zapominam zabrać/zrobić/powiedzieć? 🤔wirek: dzisiaj zapomniałam odkurzyć w domu, i że nie odrobiłam wszystkich lekcji? 😲 często zapominam co miałam napisać m.in tutaj na forum... 🤔wirek:
To ja mam pytanie- dlaczego jedni ludzie mają wklęsłe pępki a inni wypukłe? To zależy od tego jak lekarz utnie pępowinę czy co? A jeśli sama odpada gdy kobieta rodzi bez pomocy? HELP 🤔wirek: 🙇
dominika, stres raczej odpada generalnie to często nie mogę sie skoncentrować na jednej rzeczy, jak coś komuć opowiadam to w połowie się zacinam i nie pamiętam co mialam powiedzieć (po jakimś czasie mi się przypomina) jak czytam książkę to nie pamiętam co się działo itd. (często mam tak z lekturami przeczytam-a nie wiem o co chodziło 🤔wirek: )
martynka, ja bym poszla do lekarza a zawsze tak mialas? a niezaleznie od wszystkiego - cwiczenia na koncentracje, magnez+B6, wietrzyc czesto mieszkanie
Dzionka - od sposobu podwiazania pepowiny zalezy bardziej uklad tych kresekw srodku pepka natomiast generalnie powinien byc wklesly, wypukly to najprawdopodobniej pozostalosc po przepuklinie pepkowej
z tego samego powodu, dla ktorego sa meskie i zenskei druzyny pilkarskie - skoki kobiet sa traktowane jako osobna dyscyplina ale skacza - malo ich, ale sa 😉
Dlaczego mimo porzadnego odzywiania sie i brania witamin rozdwajaja mi sie na maksa paznokcie? Po prostu jak tylko troszke podrosna, od razu schodzi gorna warstwa... a mialam w koncu takie ladne... marze
mam pewien problem z mp3, nie moge ani wykasować z niej muzyki, ani wrzucić wyskakuje komunikat: ' Usuń ochronę przed zapisem albo użyj innego dysku ' 🤔wirek: 🤔wirek:
Strzyga w sumie to suchych rak nie mam, bo mi sie rece poca, jak caly dzien w rekawiczkach skorzanych jezdze... to rozdwajanie sie pojawilo sie jakos przed dwoma tygodniami, to tamtego czasu bylo wszystko ok. Czy to moze tez byc spowodowane stresem?
Oczywiście, że nie! Crossing-over, losowe rozchodzenie się chromosomów i losowy "wybór" gamet. I bez znaczenia czy bliźniaki jedno- czy dwujajowe.
Moje pytanie: Czytałam w szkolnym podręczniku prawdopodobnie do gimnazjum (Do Itaki!), ale nie wiem, w której klasie tekst o końcu świata. Nie wiem czyj. Mówi o tym, że końce świata dzieją się cały czas i każdy ma własne końce świata np. śmierć bliskiej osoby. Nie mogę wygooglować nic związanego. Kojarzy ktoś?