Forum towarzyskie »

Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać ;)

yhm... raczej "wiekszy"...
Rozmiar D mieści się w pojęciu "interesujący".
Niewątpliwie interesujący. Ahh kupię tą sukienkę, jednak będę się wyjątkowo pilnować  🙂
unikaj w kazdym razie tancow o wysokiej intensywnosci
ja będę unikać, a moi przyjaciele płci przeciwnej będą robili wszystko, żeby musiał intensywnie się poruszać haha.... tak poważnie to zdam relacje jak dojdzie 🙂
Ja bym chyba nie założyła sukienki bez stanika. Z moim szczęściem miałabym wszystko na wierzchu przy pierwszym tańcu.  😂 Chociaż dobrze dopasowana sukienka powinna się trzymać na biuście bez problemu, zwłaszcza takim konkretniejszym.  🙂 Koleżanka płaska jak deska na balu gimnazjalnym miała sukienkę bez ramiączek i nie założyła stanika - co 5 sekund podciągała sukienkę, bo przy każdym ruchu robiła krok w stronę pokazania całej sali swoich piersi.  😁 Nie żebym była wredna.  👀
Ja według takiej standardowej rozmiarówki A,B,C to mam D albo i więcej, i w życiu bym nie założyła na elegancką okazję niczego, co trzeba nosić bez stanika. Po prostu piersi w większym rozmiarze bez stanika nie wyglądają zbytnio estetycznie - w mojej opinii.
nie będąc skromną, powiem, że mój biust jest dosyć hmm jędrny ? i wydaje mi się, że rozmiar ma tu niewiele znaczenia, ważniejsza jest kondycja skóry.
Ponadto poddałam debacie kwestie -jaki stanik włożyć, więc dlaczego nagle re-voltowicze oburzają się, że mam zamiar BEZ stanika paradować ?
a czy ja cos powiedzialam, mowilam ze bardotke!  👿
A. nie do Ciebie "piję" bardotkowa-rado  🙂
A., ma chyba juz dość świąt i tyle 😂
cieciorka
nie obchodze, popijam w samotnosci  😁
zazdroszczę A. !
nie mam praktycznie rodziny  😁

jutro ide do bossa na christmas dinner, oczywiscie zakrapiany  😁
czy ktoś mógłby mi pomóc w zmianie języka w grach na Play Station 3? ktoś się zna? bo nie ogarniam pewnej rzeczy, a wiem, że w tych grach są polskie napisy 🙁
Kiedyś ktoś (Hucułeczka/Strucelka?) wstawiał link do genialnego lipdub'a nakręconego przez studnetów z jakiegoś amerykańskiego akademika. Kojarzycie może?
fin, o to chodzi?

btw. Stucelka i Hucueczka to ta sama osoba 😉
tulip jak dla mnie to leć bez stanika.  😉
Hanoverka nie podpuszczać  🤬
koniec  🚫
fin, o to chodzi?

btw. Stucelka i Hucueczka to ta sama osoba 😉

Tak, o to, dziękuję 🙂 a że Strucelka i Hucułeczka to ta sama osoba to wiem, ale nie pamiętałam czy to było na starej volcie (kiedy była Hucułeczką), czy już tutaj 😀
Wow, mega ten lipdub 😀!! Jaki dopracowany! Aż nie chce mi się myśleć ile prób musieli robić 🙂
Czy smar do kopyt po skończeniu się terminu ważności traci swoje właściwości?
Czy ktoś może wie coś więcej o tych kościach?
http://demotywatory.pl/44100/MILOSC
Paulinka - poczytaj tutaj  http://kopalniawiedzy.pl/Romeo-Julia-neolit-zakochani-szkielet-artefakt-pochowek-noz-Mantua-mezczyzna-kobieta-DNA-Elena-Menotti-Luca-Bondioli-1814.html

A jak chcesz więcej, to pokombinuj w googlach wpisując gdzie znaleziono szkielety, kto prowadzi badania, do jakiego muzeum zostały przewiezione....  😉

edit: wpisz szkielety z Mantui
Majorka, dzięki, poszukałabym sama, ale nie wiedziałam czego szukać 😉 :kwiatek:
jak zrobić print screen-a  ?  😡
Nacisnąć na klawiaturze klawisz Prt Sc/ Sys Rq -> otworzyć np. painta -> edycja -> wklej
nie będąc skromną, powiem, że mój biust jest dosyć hmm jędrny ? i wydaje mi się, że rozmiar ma tu niewiele znaczenia, ważniejsza jest kondycja skóry.
Ponadto poddałam debacie kwestie -jaki stanik włożyć, więc dlaczego nagle re-voltowicze oburzają się, że mam zamiar BEZ stanika paradować ?

żaden, mam podobną kieckę - znaczy górę od kiecki, i to coś to jest już STANIK... ta góra... chcesz włożyć stanik POD stanik?? bezsens...
jak będzie odpowiednia rozmiarem to nie wkładaj NIC... ewentualnie są takie staniki przyklejane - silikonowe na sam biust - nie miałam...

a'propos stanika ... mam cyc D i w kiecce bez pleców nie zakładam stanika i daję radę ....
Dodofon dzięki babo ! Twoje cycki rozmiarowo jak moje, więc oby równie grzecznie się sprawowały
co to znaczy "sypać sól na rany" i w jakim kontekście można tego użyć (w zdaniu) ?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się