Ist Überweisung schon gelangt? Tylko to chyba bardziej tak wskazówkowo piszę, bo mogę się mylić. ;p Szczególnie co do słówka 'przelew' bo to ze słownika internetowego. 😉
Majorka tylko, że tam gdzieś był albo link albo dokładnie wyszczególnione co ile kosztuje. Np. zakładanie derki - jakaś kwota, indywidualne żywienie- jakaś kwota itp. A tu tego nie widzę 😕
Dlaczego w toaletach w supermarketach nie ma szczotek do kibli? Przecież to jest jakieś absurdalne, żeby te biedne panie klozetowe myły po wszystkich kible a normalni ludzie czuli się zażenowani wychodząc z toalety zostawiając syf :/
Dzionka w jednej z zaprzyjaznionych mi stajni jest toaleta dla pracownikow, czesto tam bywalam i brak mozliwosci ogarniecia kibelkamocno mnie irytowal i kiedys zapytalam wlascicielki stajni, ktora sprzata to wszystko sama czy nie latwiej bylo by zakupic szczotke. W odpowiedzi uslyszalam, ze jest to mega niehigieniczne, bo iles tam ludzi z niej korzysta i trzeba miec specjalny plyn do jej dezynfekcji i czyscic ja nim pare razy dziennie... Ja osobiscie nie wyobrazam sobie zycia bez takiej szczotki...
No to kurcze, mogliby nawet codziennie wymieniać te szczotki, przecież hurtem to i za 5zł kupią albo i mniej. Strasznie mnie to irytuje, bo czasem widzę jak chcę po kimś wejść do toalety, że on wybiega praktycznie ze wzrokiem utkwionym w podłogę, bo cóż - nie mógł po sobie posprzątać 🙂
No, mogłyby być szczotki, jak się wychodzi, po kimś, kto na brudził (nie nie trafił, tylko zwyczajnie nabrudził), ja też nie mam co z tym zrobić i wychodzę, a wszyscy myślą że to ja. rety, jaka trauma 🤣 rozwiązaniem jest toaleta z automatyczną szczotką, serio, widziałam takie- wciska się spłuczkę i oprócz normalnych rzeczy wysuwa się szczotka do kibla, a deska kręci się tak, by każdy jej fragment przeszedł pod gąbką.
Słuchajcie jaja jak berety 😲 dostałam takiego emaila...
Szanowna Pani Kowal,
Dnia 19.11.2010 z komputera o adresie IP ..... zamówiła Pani na stronie Pobieraczek.pl naszą usługę i do dnia dzisiejszego jeszcze nie została ona należycie opłacona.
Z uwagi na to, że poprzez rejestrację na stronie zawarła Pani z nami umowę o świadczenie usług Usenet na podstawie ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144 poz. 1204), doręczamy Pani niniejsze wezwanie do zapłaty.
Jednocześnie informujemy, iż dalszy brak uiszczenia należnej kwoty spowoduje poważne konsekwencje prawne. Następstwem wszczęcia przez nas przeciwko Pani stosownych czynności prawnych mających na celu wyegzekwowanie należności wraz z ustawowymi odsetkami za każdy dzień opóźnienia - będą dodatkowe koszty postępowania windykacyjnego, sądowego a następnie komorniczego.
W stosunku do osób uchylających się od terminowej zapłaty możliwe są następujące kroki prawne: - przekazanie sprawy profesjonalnej firmie windykacyjnej, - przekazanie sprawy profesjonalnej kancelarii prawnej, - postępowanie sądowe, - komornicza egzekucja należności, - Wpis do Rejestru Dłużników Niewypłacalnych, który wiązać się może m.in. z odmową udzielenia kredytu lub leasingu a nawet całkowitą utratą wiarygodności w kontaktach handlowych.
W związku z tym wzywamy Panią do dobrowolnej zapłaty należnej kwoty w wysokości 94,80 PLN w ciągu 5 dni od dnia otrzymania niniejszej wiadomości. Istnieją dwa sposoby opłacenia należności:
1. Poprzez usługę Dotpay dostępną pod następującym adresem: https://ssl.dotpay.pl/?pid=CY12NK198LUZH4ZQNER4R48HRUHYK9EZ Prosimy postępować zgodnie z instrukcją wyświetlaną na ekranie oraz podanie adresu email użytego przy rejestracji w serwisie Pobieraczek.pl.
2. Poprzez przelew bankowy na następujące dane: Nazwa odbiorcy: Eller Service S.C. Numer rachunku: 36 1600 1303 0004 1002 2832 0150 Tytuł przelewu: Pobieraczek5 - martynka-koniki@o2.pl Gotowy blankiet wpłaty możecie Państwo wygenerować pod adresem http://www.pobieraczek.pl/przelew.php?eml=hJNtlyCpesknK7DErGXoRjlYDYpp
W razie pytań prosimy o kontakt z biurem obsługi klienta pod adresem bok@pobieraczek.pl
Z poważaniem, Zespół Pobieraczek.pl
Pani Kowal.... nie mam tak nawet na naziwsko to raz, dwa nigdy nawet na tą strone nie wchodziłam a oni mnie wzywaja do jakiejs smiesznej zapłaty 😵
Czy wiecie jak uratować naturalnego paznokcia, który zadarł mi się i pęka dalej bo ciągle o coś zahaczam 🙁 w połowie palca (z boku, tak że nie mogę go spiłować)?