przeglądałam kalendarz europejski koleżanki, i natknęłam się na Tandem, w kalendarzu było napisane że to projekt dzięki któremu możemy dowiedzieć się czegoś o kraju który nas interesuje od osoby która interesuje się naszym. tylko nigdzie nie mogę znaleźć informacji o tym. 👿 może ktoś z forumowiczów wie coś na ten temat? :kwiatek:
cholera 👿 mozliwe ze jakis wirus mi buszuje po komputerze i psuje sprzet audio? własnie mi wyskakuje komunikat jak klikam na regulacje głosnosci w komputerze ze ''nie ma aktywnych urzadzen miksujacych'' i jesli chce zainstalowac to musze wejsc w drukarki i inne urzadzenia i dodaj nowy sprzet a tu dupa nic nie daje 🙄 dziala muzyka ale bez mozliwosci regulacji, co zrobic? 👀
Dobra, ludzie, tylko mnie nie bijcie... 😡 jedyne co umiem zrobić na YouTube'ie to przesłać filmik, wyszukać filmik i napisać komentarz. 😡 Chciałabym mieć fajny kanał, ale widziałam tylko jakieś motywy... A jak chciałabym zrobić sobie swój własny "motyw"? Jak to zrobić?
Mam nowy telefon i mam taki problem, że przy próbach połączenia z internetem i podłączenia go do laptopa przez kabel usb pokazuje mi się informacja, że karta sim może nie mieć możliwości transmisji danych lub w urządzeniu nie ma sygnału i połączenia transmisji danych ... . Mam tak pierwszy raz, a już przez kilkanaście modeli moja karta sim się przewinęła. Ktoś ma jakiś pomysł?
mils, wchodzisz w ''mój kanał'', oczywiście jesteś zalogowana. i Widzisz swoje ulubione/ przesłane filmy. na górze szary pasek(zaraz pod paskiem od'szukajki'😉 i kliknij na ''Motywy i kolory'' i wybierasz który odpowiada. ew. możesz nacisnąć ''pokaż opcje zaawansowane'' i wtedy hulaj duszo! 😉
mam nadzieje, że da rade zrozumieć. najwyżej mogę zrobić ilustrowane. 😉
Potrzebny mi program do katalogowania z mozliwoscia wyszukiwania kompletnych informacji przy podaniu jednej z nich w wyszukiwarce. Ewentualnie potrzebowalabym info, jak mozna w Exelu zmienic ustawienia wyszukiwania, aby wynik podawal wszystkie dane zawarte w linijce. Pilne!!
chciałam sobie wkleić ruchomy gif jako popis pod postem, ale jest ciut za duży, próbowałam go zmniejszać na kilka sposobów, ale z każdym razem obrazek przestaje być ruchomy. może ktoś umie go zmniejszyć żeby działał? :kwiatek:
BARDZO potrzebuję informacji od osoby, która pracowała na Poczcie (ktoś tutaj pisał, że pracował). Chodzi mi o wewnętrzną organizację pracy listonosza, tzn. w jaki sposób rejestrowane jest, że pobiera isty polecone i wystawia awiza, a konkretnie czy jest jakiś ślad na piśmie, gdy listonosz permamentnie nie doręcza przesyłek, a wystawia jedynie awiza powtórne (czyli po 7 dniach). Bardzo dziękuję, to ważne.
Mam problem komputerowy. Z Wordem. Chciałam oddzielić sobie część tekstu gwiazdkami. Napisałam kilka gwiazdek i nacisnęłam enter. W efekcie pojawiła mi się gruba linia, której nie mogę usunąć. Wie ktoś jak? Od razu mówię, że zaznaczanie i wycinanie, wciskanie del nie działa.
emade pamiętam mój pierwszy egzamin na studiach z genetyki. Na dzień przed zakuwałam ostro, najadłam się tej sesji, popiłam kawą, i nastepnego dnia rano wstałam z łóżka i straciłam przytomność, na egzamin nie dotarłam. Czyli jakiś tam efekt uzyskałam, miałam więcej czasu na przygotowanie do drugiego terminu 😁
wybacz ale 😁 😁 aż się zaśmiałam na głos 😀 spróbowałabym jakiegos takiego spcecyfiku, bo mam tak że jak się uczę lecę tylko na pamięciówę a nie na skojarzenia jak zapomne w regułce jakiegos słowa to wszystko szlag trafia a jak mam duzo materialu do nauczenia się to dramat, muszę normalnie zaczynać 3 dni wczesniej kuć...
Potrzebny mi program do katalogowania z mozliwoscia wyszukiwania kompletnych informacji przy podaniu jednej z nich w wyszukiwarce. Ewentualnie potrzebowalabym info, jak mozna w Exelu zmienic ustawienia wyszukiwania, aby wynik podawal wszystkie dane zawarte w linijce. Pilne!!