Forum towarzyskie »

Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać ;)

W książce było, że to po prostu panna z doliny Roztoki  😀
przeglądałam kalendarz europejski koleżanki, i natknęłam się na Tandem, w kalendarzu było napisane że to projekt dzięki któremu możemy dowiedzieć się czegoś o kraju który nas interesuje od osoby która interesuje się naszym. tylko nigdzie nie mogę znaleźć informacji o tym. 👿
może ktoś z forumowiczów wie coś na ten temat? :kwiatek:
To kumpela bardziej  tym bajkowym klimacie, nie wiedziała gdzie zapytać, to powiedziałam, że znam takie fajne miejsce... 😉

Dziękuję za odpowiedzi :kwiatek:
cholera  👿 mozliwe ze jakis wirus mi buszuje po komputerze i psuje sprzet audio? własnie mi wyskakuje komunikat jak klikam na regulacje głosnosci w komputerze ze ''nie ma aktywnych urzadzen miksujacych'' i jesli chce zainstalowac to musze wejsc w drukarki i inne urzadzenia i dodaj nowy sprzet a tu dupa nic nie daje  🙄 dziala muzyka ale bez mozliwosci regulacji, co zrobic? 👀
Też tak miałam. Ponoć wirus. Dałam szwagrowi żeby mi zrobił reinstalke systemu i śmiga  😎
Dobra, ludzie, tylko mnie nie bijcie... 😡 jedyne co umiem zrobić na YouTube'ie to przesłać filmik, wyszukać filmik i napisać komentarz. 😡 Chciałabym mieć fajny kanał, ale widziałam tylko jakieś motywy... A jak chciałabym zrobić sobie swój własny "motyw"? Jak to zrobić?
Mam nowy telefon i mam taki problem, że przy próbach połączenia z internetem i podłączenia go do laptopa przez kabel usb pokazuje mi się informacja, że karta sim może nie mieć możliwości transmisji danych lub w urządzeniu nie ma sygnału i połączenia transmisji danych ... . Mam tak pierwszy raz, a już przez kilkanaście modeli moja karta sim się przewinęła. Ktoś ma jakiś pomysł?
Maz prawi, ze masz sprawdzic ustawienia dotyczace Tetheringu.
Matko a co to jest? Gdzie to znaleźć?
mils, wchodzisz w ''mój kanał'', oczywiście jesteś zalogowana.
i Widzisz swoje ulubione/ przesłane filmy. na górze szary pasek(zaraz pod paskiem od'szukajki'😉 i kliknij na ''Motywy i kolory''  i wybierasz który odpowiada. ew. możesz nacisnąć ''pokaż opcje zaawansowane''  i wtedy hulaj duszo! 😉

mam nadzieje, że da rade zrozumieć. najwyżej mogę zrobić ilustrowane. 😉
Potrzebny mi program do katalogowania z mozliwoscia wyszukiwania kompletnych informacji przy podaniu jednej z nich w wyszukiwarce. Ewentualnie potrzebowalabym info, jak mozna w Exelu zmienic ustawienia wyszukiwania, aby wynik podawal wszystkie dane zawarte w linijce.
Pilne!!
dlaczego na fejsbuku emo serduszko, czyli <3 wyswietla sie jako gruba kreska? czy tylko u mnie tak jest?
ciri, chyba tak.. u mnie wygląda to tak : ♥
jak się nazywa sport który własnie leci na Eurosporcie ?
Emade-w programie jest napisane, ze to po prostu "Bowls", ale wyglada jak francuskie bule

Lotka13-o wlasnie, ale dlaczego tak to sie wyswietla?
ciri, chyba tak jest zrobione 'z góry'. moim zdaniem ładniej wygląda pełne serduszko niż 'mniejsze od 3' (?)

chociaż u mojego taty na laptopie to nie działa, i pokazuuje się zwykły, pusty kwadrat.
chciałam sobie wkleić ruchomy gif jako popis pod postem, ale jest ciut za duży, próbowałam go zmniejszać na kilka sposobów, ale z każdym razem obrazek przestaje być ruchomy. może ktoś umie go zmniejszyć żeby działał? :kwiatek:
ktoś kiedyś podawał strony niemieckie www, na których można kupować konie. (typu pferde.de) gdzie to jest? nie mogę znaleźć...
Czy jest na forum jakiś ogrodnik albo znawca chorób kwiatów?

Na moim ulubionym kaktusie zauważyłam takie coś:

Wie ktoś co to może być i jak się tego pozbyć?  👀
BARDZO potrzebuję informacji od osoby, która pracowała na Poczcie (ktoś tutaj pisał, że pracował).
Chodzi mi o wewnętrzną organizację pracy listonosza, tzn. w jaki sposób rejestrowane jest, że pobiera isty polecone i wystawia awiza, a konkretnie czy jest jakiś ślad na piśmie, gdy listonosz permamentnie nie doręcza przesyłek, a wystawia jedynie awiza powtórne (czyli po 7 dniach). Bardzo dziękuję, to ważne.
Horciakowa pokażę to po południu mojemu tacie, on hoduje kaktusy to może bedzie wiedział.
Czy ktoś z re-voltowiczów pracuje (jest właścicielem) w sklepie TINKER ?
T&N jest właścicielem
kolorwiatru - będę bardzo wdzięczna, bo to kaktus odziedziczony po babci i chciałabym go mieć jak najdłużej.
Czy ktoś z was mial do czynienia z tabletkami typu sesja itp? Że niby lepiej się po nich uczy i zapamiętuje, kicz i tandeta czy naprawde działa?
Mam problem komputerowy. Z Wordem.
Chciałam oddzielić sobie część tekstu gwiazdkami. Napisałam kilka gwiazdek i nacisnęłam enter. W efekcie pojawiła mi się gruba linia, której nie mogę usunąć. Wie ktoś jak?
Od razu mówię, że zaznaczanie i wycinanie, wciskanie del nie działa.
emade pamiętam mój pierwszy egzamin na studiach z genetyki. Na dzień przed zakuwałam ostro, najadłam się tej sesji, popiłam kawą, i nastepnego dnia rano wstałam z łóżka i straciłam przytomność, na egzamin nie dotarłam. Czyli jakiś tam efekt uzyskałam, miałam więcej czasu na przygotowanie do drugiego terminu  😁
wybacz ale  😁 😁 aż się zaśmiałam na głos 😀  spróbowałabym jakiegos takiego spcecyfiku, bo mam tak że jak się uczę lecę tylko na pamięciówę a nie na skojarzenia jak zapomne w regułce jakiegos słowa to wszystko szlag trafia a jak mam duzo materialu do nauczenia się to dramat, muszę normalnie zaczynać 3 dni wczesniej kuć...
Potrzebny mi program do katalogowania z mozliwoscia wyszukiwania kompletnych informacji przy podaniu jednej z nich w wyszukiwarce. Ewentualnie potrzebowalabym info, jak mozna w Exelu zmienic ustawienia wyszukiwania, aby wynik podawal wszystkie dane zawarte w linijce.
Pilne!!

😀
emade, z tego co wiem to takie "leki" trzeba brać chyba na miesiąc przed egzaminem żeby działały
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się