Forum towarzyskie »

Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać ;)

Kolorwiatru tak, a w ten palec się nie uderzyłam ani nic...
hmm, a to na kazdym paznokciu powinno byc? bo ja mam tylko na 3 z 10 👀
Ponoc te białe łuki na paznokciach świadczą o ich prawidłowym ukształtowaniu. Nie wiem na ile to prawda, ale tak nam mówił szanowny pan od biologii za czasów gimnazjum 😉 Z tego co zauważyłam te łuki większośc ludzi ma tylko na kciukach 😉
Ja mam na 6 te łuki. Nie mam na małych i na serdecznych palcach. Mój mąż nie ma jednego na tym najmniejszym u prawej ręki. Mój syn ma łuki tylko na kciukach
Ja nie mam jedynie na małych. A takich białych plamek na tym różowym mam bardzo dużo na prawym serdecznym, na pozostałych pojedyncze albo wcale. Ale to podobno brak witamin (dziwne, bo jem bardzo dużo warzyw i owoców).
Zastanawiało mnie co się stało z takim napojem Frugo. Pamiętacie? Był w takich małych szklanych butelkach i reklama " No to Frugo" Czemu już go nie ma?
Pamiętam, kochałam zielony  😜

Pewnie nie cieszył się powodzeniem  😁
Ja uwielbiałam zielony co się z Frugo stało?
slojma, właśnie wczoraj siostra podesłała mi ten artykuł, o Frugo jest chyba na drugiej stronie.
http://biznes.interia.pl/news/strategie-upadle-anioly-wsrod-marek,1012578,
Happiowa - ten półksiężyc na paznokciu to obłączek. W necie znajdziesz trochę informacji...  😉
my_karen- dzięki artykuł bardzo ciekawy i szkoda, że już nie ma frugo
Najlepszy był niebieski Frugo. Wielka szkoda, że już ich nie ma.  🙁
Ja słyszałam, że Frugo zostały wycofane ze sprzedaży przez ogromną ilość chemikaliów w środku (stąd te śliczne kolorki  😁 )
Niebieski? Nie kojarzę był taki pomarańczowy, żółtawy, zielony i czerwony
Był był. Ale pamiętam, że lubiłam też właśnie zielony. A i jeszcze był taki ciemnofioletowy.
chyba nie było niebieskiego 🙄
Jestem pewna, że było. Może limitowane czy coś, ale było.

O proszę:
Rodzina Frugo - napojów, o których jest głośno od czterech lat, wykreowanych przez Alimę-Gerber i duet Przybora - Zaniewski (dawni pracownicy działu kreacji Grey) powiększyła się w tym roku o dwa nowe produkty. Pojawiło się niebieskie i "podwójnie żółte" Frugo,

Od minuty 3:30
ściągnęłam bearshare bodajże 9.0.0 i nie mam pojecie jak po ściągnięciu piosenki przegrać ją na komórkę??
w starym bearshare miałam coś takiego jak 'ściągania bearshare' i poprostu przeciągałam
może ktoś się orientuje jakie są konsekwencje przy odstąpieniu od umowy z Orange?
mam telefon w Orange od kilku lat, obecnie umowa przedłużona do grudnia 2011
w umowie mam tylko informację, że nie mogę jej zerwać, a nie uśmiecha mi się czekanie jeszcze rok żeby zmienić sieć  🙄
dlaczego łosie mają białe tylne nogi, a sarny białe, ekhę, zadki?
może ktoś się orientuje jakie są konsekwencje przy odstąpieniu od umowy z Orange?
mam telefon w Orange od kilku lat, obecnie umowa przedłużona do grudnia 2011
w umowie mam tylko informację, że nie mogę jej zerwać, a nie uśmiecha mi się czekanie jeszcze rok żeby zmienić sieć  🙄

powinnaś mieć kwotę kary, jaką będziesz musiała uregulować za zerwanie umowy. bo na pewno takowa jest.
kara umowna to 800zł
kolorwiatru poważnie?  🤔  domyślałam się, że jest jakaś kara, ale nie sądziłam, że tak wysoka... no to będzie trzeba poczekać jeszcze rok  🙄 dzięki  :kwiatek:
ae poważnie, ja jak odstępowałam od umowy z Orange takową poniosłam i gdy zapytałam dlaczego tak wysoka kara umowna to pani za biurkiem słodkim głosikiem oznajmiła że: takie mają przepisy i zerwnie umowy z tak dobra firmą musi dużo kosztować  :/
Jeśli chodzi o frugo, to wiem, że mój ukochany mniej niż rok temu kupował w szkolnym sklepiku. Bardzo się zdziwiłam, bo od wielu lat w normalnych sklepach nie można było tego dostać.
shagyaaa, a datę produkcji sprawdzał? 😉

ae, ewentualnie możesz poczekać na pierwszą lepszą zmianę regulaminu, nie zgodzić się na nią i w ten sposób bez kary odejść od umowy. Tylko jeszcze radzę to posprawdzać dobrze.

Bajkowe pytania:
Jak umarł Kacper?
Jak miała na imię Mama Muminka, przed urodzeniem Muminka?
Jak miała na imię Mama Muminka, przed urodzeniem Muminka?

Bożena  😂 😉
Paulinka, jak umarł Kacper jest chyba wyjaśnione w fabularnym filmie http://www.filmweb.pl/film/Kacper-1995-6663
Paulinka dobre pytanie z tą Mamą Muminka  🤣
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się