Forum towarzyskie »

Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać ;)

Spokojnie, czas zrobi swoje  😉
Czyli nie ma sposobu? Wygląda to średnio, a ja muszę z ludźmi pracować 😁
Długo to potrwa? 😉
Spróbuj takiego zmywacza do lakieru do paznokci.
Próbowałam, nie działa ani trochę....
Ale dzięki, najwyżej sobie owinę dłoń bandażem i będę udawać, żem poważniej się uszkodziła przy upadku to może ludzie będą się litować i będę mogła się obijać w pracy 😁
jak sie poprawnie wymawia 'devoucoux'?
tę książkę czy tą książkę?  😡
Może tom...? Ja mam np 3 tomy książki "Potop".
Mnie uczono, że w piśmie końcówki powinny się zgadzać, czyli tę książkę a w mowie "nieformalnej" jest więcej luzu i nie jest szczególnie karygodne użycie "tą" :-)
dziękuję :kwiatek:
Kosik - Dewoku 🙂
Julie - oj różnią się, uwierz. Kiedyś próbowałem porównać i np w "galerii końskiej rewii" nie widziałem padu Anki pinakolada fan puszek, a w KRM był!

No to już rozumiem  :wysmiewacz22:

Pumeksem! Po prostu musisz sobie zedrzeć trochę naskórka. Da się do czysta, sprawdzałam osobiście po Pioktaninie  😅

Julie, o gustach się nie dyskutuje. I kropka.

No a czy przypadkiem te wątki nie są o rozmawianiu o gustach? Że ten odcień różu czapraka jest przecudny w połączeniu z tym odcieniem różu owijek?
Przecież ja nie mówię, że pady Anky są "BLE", sama bym kupiła kilka jakbym była bogata (np. granatowe, ciemno niebieskie, ciemno zielone).
I nawet toleruję i szanuję ludzi którym podoba się kolor różowy na koniu. Po prostu mi się nie podoba 🙂
Generalnie ponawiam pytanie:
Czym się różnią te trzy wątki ❓
Bo przecież zasada na każdym forum jest taka, żeby nie dublować tematów, a dla mnie te trzy są takie same.
Pytam wiec z ciekawości: WHYYYY  ❓
Julie, ale ujęłaś to w słowach, które brzmią niczym "bleee jak można zakładać takie coooś? tylko debil ubiera to czy tamto". A to jest przykre 🙂 zwłaszcza to fuuu na końcu 🙂
Oj... "Fuu" dotyczyło tylko czerwieni na kasztanie. Ale przecież to tylko mój gust, jak dla mnie te dwa kolory do siebie totalnie nie pasują (zależy jeszcze od odcieniu oczywiście). Nie chciałam nikogo urazić.

Czekam na jeszcze chociaż jedną odpowiedź na moje pytanie. Taką poważną, mimo, że ta wawrka mi się całkiem podoba  😉
takie fu?  😁
Graba. : Dokładnie o tym rysunku myślałam pisząc "fuuu"  😁
Tak wyglądam jak widzę czerwony czaprak na kasztanku. Ale przecież to nie znaczy, że nie szanuję osoby, która go tak ubrała. Niech każdy sobie ubiera swojego konia w co mu się podoba.

[quote author=wendetta link=topic=20.msg636221#msg636221 date=1277716980]

Pumeksem! Po prostu musisz sobie zedrzeć trochę naskórka. Da się do czysta, sprawdzałam osobiście po Pioktaninie  😅
[/quote]
trzy dni temu w ten sposób pozbywałam się plam z pioktaniny na rękach (plus szczotka ryżowa i detergent do szyb). Ale to były pozostałości po smarowaniu konia. Teraz mam całą rękę obolałą po upadku (zdarty naskórek), więc wolałabym uniknąć dodatkowego tarcia jej pumeksem 😁 Szczypanie detergentów jakoś bym zniosła 😁
Czym się różnią wątki "KOŃSKA REWIA MODY", "Galeria końskiej rewii" i "galeria zdjęć dla forumowiczów-szmatoholików"?  😲
I pytanie dodatkowe: Komu oprócz mnie nie podoba się (delikatnie mówiąc 😉 ) przebieranie konia na różowo, jebitnie-żółto, lub kasztanowatego konia we wściekłą czerwień (fuuuu...) ?  😀

Julie, też mnie nurtowało to pytanie. Ale czarna magia z tym. Dziękuję wawrkowi za odpowiedź  :kwiatek: chociaż czekam na większych speców.
w "Końskiej Rewii Mody" wrzucamy wszystko co nam się żywnie podoba ze wszystkich firm bez żadnych konsekwencji - po prostu chcemy się pochwalić innym szmatoholikom. Zdjęcia z "galerii zdjęć dla forumowiczów-szmatoholików" muszą przedstawiać tylko produkty eskadrona, euro-stara albo anky i wstawione są tam, by trafić do Osobnej galerii dla szmatoholików. Zdjęcia z "galerii końskiej rewii" mogą przedstawiać produkty jakiejkolwiek firmy oraz bezfirmowce i są wrzucane do tego tematu żeby trafić do tej osobnej galerii  🙂
czyli jednym słowem, jak przemycić to samo w 3 różnych tematach  😎

Jeszcze proponowałabym temat brudne i czyste szmaty.

edit:
Dzięękuje busch za łopatologiczne tłumaczenie  :kwiatek:
I pytanie dodatkowe: Komu oprócz mnie nie podoba się (delikatnie mówiąc  ) przebieranie konia na różowo, jebitnie-żółto, lub kasztanowatego konia we wściekłą czerwień (fuuuu...) ? 

Wsciekle kolory, pady w koniki, serduszka sa dla mnie malo przyjazne.
w "Końskiej Rewii Mody" wrzucamy wszystko co nam się żywnie podoba ze wszystkich firm bez żadnych konsekwencji - po prostu chcemy się pochwalić innym szmatoholikom. Zdjęcia z "galerii zdjęć dla forumowiczów-szmatoholików" muszą przedstawiać tylko produkty eskadrona, euro-stara albo anky i wstawione są tam, by trafić do Osobnej galerii dla szmatoholików. Zdjęcia z "galerii końskiej rewii" mogą przedstawiać produkty jakiejkolwiek firmy oraz bezfirmowce i są wrzucane do tego tematu żeby trafić do tej osobnej galerii  🙂

Nie rozumiem.
1. "Końska Rewia Mody" - wszystko
2. "Galeria zdjęć dla forumowiczów-szmatoholików" - eskadron, euro-star, anky - poczekalnia czy też kandydaci do "szmatoholicy.konskieforum.pl"
3. "Galeria końskiej rewii" - wszystko co pretenduje do wstawienia do "rewiamody.konskieforum.pl"

Ideę oddzielenia elytarnych produktów markowych od byle jakich jeszcze jestem w stanie zrozumieć, tylko nie rozumiem
po co  "końska rewia mody" skoro w "galerii końskiej rewii" jest wszytsko?  😲
Mi to w niczym nie przeszkadza, tylko po prostu zastanawia.  🤔wirek: 🤔wirek:
po co  "końska rewia mody" skoro w "galerii końskiej rewii" jest wszytsko?
Wrzucasz tam to, co nie ma trafić do osobnej galerii, a także jakieś katalogowe zdjęcia, pytania i dyskusje na temat szmatek.
Julie, w Galerii Końskiej Rewii i w Szmatoholikach wstawiane są zdjęcia, które potem trafią na stronę. Nie rozmawia się o nich w tamtych tematach, bo powstałby bałagan.
Czy jest szansa , że gdziekolwiek znajdę w sieci archiwalne odcinki serialu "Lecznica pod św. Franciszkiem" (bodajże rok produkcji- 2000 ) w całości? 🙁
Google nic nie wypluwa, a na YT są tylko trzy czy cztery króciutkie urywki....
gdzie na tej stronie znaleźć taką podstrone w jakie dni i o której dany prezenter prowadzi audycje?
http://polskieradioeuro.pl
Dlaczego zrobiła mi się szczelina między zębami 7 i 8? I co z nią zrobić?
Krewetki powinno się jeść z ogonkami, czy bez?
wiedźma, a próbowałaś jeść z ogonkiem? Przecież to chityna.

Dada, najlepiej iść do stomatologa. Może się okazać, że wyśle Cię do ortodonty.
Jak chce zarezerwować miejca w multikinie to jaki mam wybrać typ biletu?
Bo jest do wyboru: rezerwacja cena 0 i potem jakieś karnety za 20zł. I troche nie rozumiem.
A ja się spytam o typowo forową sprawę. 😀
Teoretycznie na forum jestem ponad pół roku, więc powinnam być conieco "obcykana".:P
Aczkolwiek do tej pory zastanawia mnie, jaką osobę nazywacie szypiorem, a jaką geriavitem. 😵 *tak, to jest ten moment, gdzie możecie się już śmiać*
Proszę o odpowiedzi pozbawione wszelakich ironi, o ile jest to oczywiście możliwe. :P
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się