Forum towarzyskie »

Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać ;)

czy macie jakiś sposób na blizny? po tym jak w zeszłym roku, trochę niekontrolowanie, zboczyliśmy z koniem w krzaki w galopie, do tej pory moje ręce wyglądają, jakbym się systematycznie cięła... zresztą wszystkie wakacyjne komary też mam pozaznaczane. Maci jakieś sposoby? Może jakaś maść?
Są maści, ale najlepszy efekt jest gdy blizny są swieże- maść np Cepan
Maści jest ogromny wybór 🙂 Najlepsze działanie niestety mają te droższe ale myślę, że cepan też jest w miarę ok. i nie jest drogi  😉 (Ja cepanem smaruje nawet koniu sarkoida  🙂 ) Najlepiej iść do apteki i się poradzić bo półka z maściami na blizny jest duża  🙂
Jak poprawnie czyta się CHEVINAL ?
Jak poprawnie czyta się CHEVINAL ?

Moim zdaniem SZEWINAL 🙂

Querido - dzięki wielkie, teraz już rozumiem. I zawodnik, który uzyskał w drugiej fazie najlepszy wynik - wygrywa?

Tak 🙂
woduję dziś ponton, potrzebuję dwie czapki z gazety, ja się je robiło?  😎
kujka,
idealny instruktarz,  :kwiatek:
żużka ja na blizny polecam plastry silikonowe 😉
Querido, dzięki  :kwiatek:
szukam jakiś takich fajnych stronek ( sklepu internetowego) gdzie można samemu sobie zaprojektować niedrogo koszulkę - coś jak w foto jockerze ino żeby była możliwość żeby t-shirt był damski i w kolorze black. Niedrogo mam na myśli do 40 zł.... Znacie taki sklep internetowy?? bo ja szukam na google i mi jakieś bzdury wyskakują.

coś więcej? po prostu kupuję i naklejam? i to pomaga?

dziękuję wam  :kwiatek:
dziękuję ślicznie :kwiatek:
Czy ktoś pamiętam w którym wątku któraś z użytkowniczek (któreś?) przypominały historię forum? Tzn kiedy i dlaczego powstało, jak to było z tym padnięciem voltahorse itp. Bardzo mi to potrzebne! :kwiatek:
Wypełniam papiery do nowej pracy, sęk w tym, że jestem zameldowana i dotąd byłam ubezpieczona w zachodniopomorskim, teraz pracę podejmuję i będę mieszkać bez zameldowania stałego w dolnosląskim. I teraz mam zagwozdkę - który NFZ wpisać w kwestionariuszu? Czy zmiana NFZ wymaga jakichś formalnosci??
Majorka, ogromne dzięki :kwiatek:
[quote author=żużka link=topic=20.msg542880#msg542880 date=1270482184]

coś więcej? po prostu kupuję i naklejam? i to pomaga?

dziękuję wam  :kwiatek:
[/quote]
nie pamiętam nazwy, ale jak wrzucisz w google to pewno wyskoczy masa linków.
plastry nakleja się na ileś godzin dziennie (więc najłatwiej nosić je w ciągu nocy). jeden plaster starcza na dość długo (a jak się kupi większy rozmiar to można go przeciąć na pół, starcza na jeszcze więcej tygodni, a cenowo nie wychodzi sporo droższy).
plastry działają, sama używałam parę lat temu. poza tym jest to niesłychanna wygoda, a plastry są bezzapachowe (akurat u mnie zapach Cepanu powodował odruch wymitny, więc nie byłam go w stanie używać na codzien)
mam Sony Ericssona C702 w Plusie. Dlaczego mi nie działa gg?
Z oficjalnej stronki plusa pościągałam wszystko co mozliwe nw kwestii oprogramoania , internet, mms itp... jednak dalej nie hula ;( o co może biegac?
Help x_x
Gdy naciskam e + prawy ctrl uruchamia mi sie jakaś dziwna strona  🤔

"The advertiser is not active.

TradeDoubler"

duże Ę działa bez problemu, małe nie
Wie ktoś o co chodzi?

Na prawde nikt nic nie wie na ten temat?
W internecie znalazłam tylko jedno forum z pytaniem na ten temat, niestety bez konkretnych odpowiedzi.
[quote author=żużka link=topic=20.msg542413#msg542413 date=1270450412]
czy macie jakiś sposób na blizny? po tym jak w zeszłym roku, trochę niekontrolowanie, zboczyliśmy z koniem w krzaki w galopie, do tej pory moje ręce wyglądają, jakbym się systematycznie cięła... zresztą wszystkie wakacyjne komary też mam pozaznaczane. Maci jakieś sposoby? Może jakaś maść?
[/quote]

żużka- możesz spróbować też Contratubex- mi polecili w szpitalu po wypadku ten żel, może Ci pomoże. Mi na moje blizny nie pomogło niestety nic.
[quote author=Chess link=topic=20.msg541711#msg541711 date=1270397763]
Help x_x
Gdy naciskam e + prawy ctrl uruchamia mi sie jakaś dziwna strona  🤔

"The advertiser is not active.

TradeDoubler"

duże Ę działa bez problemu, małe nie
Wie ktoś o co chodzi?

Na prawde nikt nic nie wie na ten temat?
W internecie znalazłam tylko jedno forum z pytaniem na ten temat, niestety bez konkretnych odpowiedzi.
[/quote]

Chess poszukaj tu i w wątku komputerowym - ktoś radził zmieniać coś w ustawieniach skrótów klawiatury. Wyszukiwarka powinna pomóc 🙂
Możecie mi napisać jak to jest obecnie z jazdą rowerem po chodniku? Są jakieś okoliczności, w których wolno?
Czerwona kostka z narysowanym rowerkiem?tzw. Trasa rowerowa? 😎 A tak serio to zależy gdzie 🙂 Bo ja u siebie w mieście jeżdżę normalnie po chodniku bo drogi są dziurawe i szybciej... Nawet mijam się ze strażą miejską i nic nie mówią  😉
No właśnie w tym rzecz, że najczęściej nic nie mówią, a ja bym chciała, żeby mówili  😀iabeł:

Nie widzę powodu, żeby rowerzyści pędzili z górki na pazurki chodnikiem, (zazwyczaj) nie patrząc, czy obok dziecko, pies czy staruszka. Taka jędza jestem. Dlatego pytam o aktualny stan prawny. Bo jakieś sytuacje, kiedy wolno jechać chodnikiem są - chyba. (Co nie zmienia faktu, że jeśli rowerzysta jest już na chodniku, to zawsze tylko gościem.)
Czy jest jakakolwiek możliwość zidentyfikowania osoby piszącej z bramki SMS?
Policja ma jakieś tam swoje osoby do zidentyfikowania komputera (chyba )
Czy w Polsce można być skazanym na pracę społeczną?  👀
Policja ma jakieś tam swoje osoby do zidentyfikowania komputera (chyba )
Czy w Polsce można być skazanym na pracę społeczną?  👀

Można. Mój facet jest skazany na 20h prac w przedszkolu za niezapłacony mandat 😀
ale tak... w miarę po ludzku? 😁
dostałam dziwnego smsa i chciałabym wiedzieć kto go napisał 🤔
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się