Forum towarzyskie »

Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać ;)

działa, tylko tę cyferkę w nawiasie trzeba zmienić na jakąś inną 😉 standardowo wyświetla się [ size=10pt ]
aaaaaaa dziękuję bardzo 🙂  :kwiatek:
Wie ktoś może gdzie należy zgłosić nieprawidłowości w trzymaniu zwierząt w sklepie zoologicznym (przepełnienie w klatkach)?
http://www.strazdlazwierzat.com.pl/ ? Zwykła policja/straż miejska też POWINNA się tym zająć.  😉
Jak  się wstawia zdjęcia na szmatoholicy.....? 😡
czy Decathlony dzisiaj są otwarte?
Tak ale krócej niż zwykle chyba.
Jak  się wstawia zdjęcia na szmatoholicy.....? 😡
do wątku szmatocholicznego musisz je wstawić w odpowiednich rozmiarach, później Quanta wstawia na stronę.
a ten wątek szmatoholiczny to znaczy?  😡 coś takiego jak końska rewia mody ?
czy Decathlony dzisiaj są otwarte?

w Wawie do 16 są otwarte
Czy na forum był wątek z linkami do stron, gdzie są ogłoszenia o sprzedaży koni, czy mi się coś pokręciło?
thaya a Okęcie do 15 wg tego co wczoraj mi podawali...
a ktoś się orientuje jak dziś z otwarciem takich sklepów jak Empik? Na stronach żadnej informacji nie ma a ja zapomniałam o ważnej sprawie 🙄
kuurde, co robić na urodzinach ?
wyprawiam moją słodką 16  za tydzień, tańczyć nie będziemy, damskie grono, byłam dobrej myśli i chciałam iść na spontan ... ale zaczęłam za dużo myśleć  🙇 jakiś plan awaryjny muszę mieć ...
Monopol, Twister, malowanie mojego portretu z zamkniętymi oczami ?  😅 co jeszcze ?
czy któraś ma pomysł na jakąś ciekawą imprezę tematyczną ? dziewczyny wiedzą że są zaproszone, oficjalne zaproszenia rozdam w środę, chyba zdecyduję się na motyw wiosny, zaproszenia robione własnoręcznie w kształcie kwiata, to dobry pomysł? zbyt dziecinny ? heeelp !
Dawaj rób obowiązek przebrania lub neony  😁 W takim wieku to jest mega  🏇
ja jak miałam takie "babskie" urodziny to zwyczajnie zabierałam na kręgle i na pizze, albo siedziałyśmy i plotkowalyśmy, albo wsuwałyśmy twistosy przy komediach romantycznych 😀
Jak szybko i skutecznie usunąć rdzę?
odrdzewiaczem? 😉
kręgle - w Inie nie ma takich możliwości, tzn. są w Solankach [parku zdrojowym] - a jak pogoda nie będzie taka jaka być powinna ?
pizza - hmm w sumie można zamówić

ktoś ma  jeszcze jakieś sugestie ?  😀
polecam kalambury  😀
oo !
może zrobię urodziny pod hasłem 'obciach party' ? xD
obciach party są świetne  😎
A ja mam dziwne pytanie  😡
Robię dla was życzenia ale mi się nie otwierają  😁
http://www.gratka.pl/zyczenia/?token=c0475d13951c8a36c786a1d1cfe  Czy nie mówi szybko teraz jak są przecinki? Bo mi nic nie mówi  👿
Mi też nic nie mówi...
a ten wątek szmatoholiczny to znaczy?  😡 coś takiego jak końska rewia mody ?
to ten wątek - http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,878.0.html Odróznia go od Rewii mody to, że można w nim tylko wstawiać szmaty Eskadrona, Anky i Euro-stara.
rewir dzięki  :kwiatek:
odrdzewiaczem? 😉

Tyle tylko, że ja potrzebuję to na już, a jak wiadomo wszystkie sklepy już pozamykane. Może ktoś zna jakiś domowy sposób?
coca-cola  😁
Mógłby mi ktoś wytłumaczyć na czym polega konkurs dwunawrotowy, a na czym dwufazowy? 😡
Ja wiem co to dwufazowy  😁 czyli np. skoki. W pierwszej fazie startują wszyscy zapisani uczestnicy. Pokonują dany tor przeszkód. Osoby, które będą miały 0 punktów karnych przechodzą do drugiej fazy. Druga faza to też tor przeszkód (zazwyczaj jest ich miej) i uczestnicy, którzy mieli w pierwszej fazie 0 punktów walczą o wysokie miejsca między sobą  🙂 Mam nadzieje, że coś z tego rozumiesz  🤣
[quote author=Alabamka link=topic=20.msg540583#msg540583 date=1270307552]
odrdzewiaczem? 😉

Tyle tylko, że ja potrzebuję to na już, a jak wiadomo wszystkie sklepy już pozamykane. Może ktoś zna jakiś domowy sposób?
[/quote]

Kwasek cytrynowy 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się