Jak się wstawia zdjęcia na szmatoholicy.....? 😡 do wątku szmatocholicznego musisz je wstawić w odpowiednich rozmiarach, później Quanta wstawia na stronę.
kuurde, co robić na urodzinach ? wyprawiam moją słodką 16 za tydzień, tańczyć nie będziemy, damskie grono, byłam dobrej myśli i chciałam iść na spontan ... ale zaczęłam za dużo myśleć 🙇 jakiś plan awaryjny muszę mieć ... Monopol, Twister, malowanie mojego portretu z zamkniętymi oczami ? 😅 co jeszcze ? czy któraś ma pomysł na jakąś ciekawą imprezę tematyczną ? dziewczyny wiedzą że są zaproszone, oficjalne zaproszenia rozdam w środę, chyba zdecyduję się na motyw wiosny, zaproszenia robione własnoręcznie w kształcie kwiata, to dobry pomysł? zbyt dziecinny ? heeelp !
ja jak miałam takie "babskie" urodziny to zwyczajnie zabierałam na kręgle i na pizze, albo siedziałyśmy i plotkowalyśmy, albo wsuwałyśmy twistosy przy komediach romantycznych 😀
kręgle - w Inie nie ma takich możliwości, tzn. są w Solankach [parku zdrojowym] - a jak pogoda nie będzie taka jaka być powinna ? pizza - hmm w sumie można zamówić
a ten wątek szmatoholiczny to znaczy? 😡 coś takiego jak końska rewia mody ? to ten wątek - http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,878.0.html Odróznia go od Rewii mody to, że można w nim tylko wstawiać szmaty Eskadrona, Anky i Euro-stara.
Ja wiem co to dwufazowy 😁 czyli np. skoki. W pierwszej fazie startują wszyscy zapisani uczestnicy. Pokonują dany tor przeszkód. Osoby, które będą miały 0 punktów karnych przechodzą do drugiej fazy. Druga faza to też tor przeszkód (zazwyczaj jest ich miej) i uczestnicy, którzy mieli w pierwszej fazie 0 punktów walczą o wysokie miejsca między sobą 🙂 Mam nadzieje, że coś z tego rozumiesz 🤣