Panie były z epoki, kiedy wystarczyło chodzic do pracy, żeby dostawac pensję 😉 Ja nie umiem i już. No jak można byc kucharką i wierzyc, że sosy robi się z proszku???? To co pani gotowała przed rokiem 1989??
Po to, żeby się wypromować przez Gesslerową, jak kilka innych restauracji, co miały okazje się "zaprezentować" w programie. A że zrobili błazenadę, to inna para kaloszy. Widząc, jakie jest burdello na kuchni, w życiu nie poszłabym się stołować do takiego lokalu. Szkoda kasy i żołądka.
Wydaje mi się, że ludzie oczekują cudu, jakiegoś wielkiego łał, i że po wizycie Magdy Gessler ich knajpy będą miały rezerwację na każdy dzień wprzód do 2020 roku 😉 Więc skoro nie ma łał, to po co się wysilać dalej? Można po swojemu dalej się ogarniać, przecież mają zajęte DWA stoliki 🤣
Pomijam fakt, że z programu na program coraz bardziej mnie wnerwia sama Gesslerowa, jej durne miny, jeszcze głupsze porównania 🤔wirek:
noen, Też mnie to obrzydza. W domu tam nikt na to nie patrzy, ale próbowanie jedną łyżką w restauracji jest ohydne... Jedno mnie zastanawia... W pierwszej serii programu dawała jeszcze jako takie fajne rady i zachowywała się w miarę profesjonalnie. Teraz jest gorzej i zachowuje się okropnie... Och, no tak... Jeśli nie wiadomo o co chozi to wiadomo, że chodzi o pieniądze.
Wydaje mi się, że wie, że ludzie ją oglądają i zaczyna ''gwiazdorzyć''. Na początku programu - racja - była dużo milsza, i te rady były bardzo fajne i przydatne. A teraz ... 😵 No i w pierwszej serii związywała kudły, o ile dobrze pamiętam. Byle jak, ale związywała 🤬 Ale mogę się mylić.
to smakowanie z jednaj łyżki, nie spięte włosy czy inne niedociągnięcia sa owszem, ale zapewne w porównaniu do tego co sie faktycznie na kuchniach restauracji dzieje to hmm pikuś... taka polska rzeczywistość, zwłaszcza jeśli w kuchni pracują starsi pracownicy
Notarialna, jego programu nikt nie przebije, ale tam to jest 'masakra nożem stołowym' 😁 Nigdy w życiu nie poszłabym do jego restauracji pracować, to jest naprawdę piekło ! 😂
czarna była niezła 😁 Jakbym ja miała takiego pracownika to bym wypiepr**** po pierwszym NIE ! Bo ona nie lubi myć garów, ale RAZ obrała ZIEMNIAKI !!! Powinna extra premię dostac za to... 😵
ale właśnie ona coś mówiła, że tam nie pracuje? ale w sumie wątpie żeby charytatywnie pracowała... no i bezczelnie sie zachowywała normalnie jak pan i władca wszsytkiego 😲
"Czarna Ania" była okropna! Jakiś normalnie dziwoląg pewny siebie. Ale przerażają mnie "proste dania" wymyślane przez Gesslerową - kurczak w porzeczkach - fuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjj. I rozbawił mnie "klyjęt", co dostał surowego placka po węgiersku - kuźwa smakosz, który mówi "poszłem" 😁
Ja uważam że nie , bardziej chodziło o ściągnięcie gości bo kto by jechał do restauracji która leży koło wysypiska... :/ Ciekawe czy może załapałam się z Chingisem w obiektyw 💘
no to koniecznie napisz jeśli wiesz jak to wszystko wyglądało z pracą pMagdy czy tak jak wygląda w tv czy zupełnie inaczej, no i po emisji programu co na to właśiciele?
oglądałam odcinek o Broniszówce, przypadkiem. Kompletnie nie rozumiem idei programu a im dłużej myślę, tym mniej ogarniam. Ja bym nigdy nie wpuściła kamer ogólnopolskiej telewizji do domu jeśli wiem, że mam tam syf. A tu co? właźcie, kamerujcie jaki mamy brud, czym karmimy ludzi, jak nie radzimy sobie z pracownikami. Ludzie, kurde, no bez jaj!!! szczerze to mam ochotę zrobić sobie wykaz knajp pokazanych w programach, żeby przypadkiem nigdy tam nie trafić. Czemu właściciele sami siebie ciągną na dno? 🤔 kto tam teraz pójdzie do tej Broniszówki i odważy się cokolwiek zamówić?