Forum towarzyskie »

"Kuchenne rewolucje", "Master Chef" i inne.

No proszę 🙂 Az miło przeczytać taką wiadomość. Parole Parole wykorzystali szansę i proszę 🙂
Magia telewizji 😀

Oby tak pozostało!

Może się kiedyś przemogę i pójdę na tę maczankę, ale siądę tyłem do ściany :P
http://www.szuki.pl/warszawa-srodmiescie/restauracje/qchnia-artystyczna-zamek-ujazdowski Ja miałam okazję tu zjeść obiad i deser. PYSZNOŚCI!!!!!!!
dragonnia, tylko to nie ta M.Gessler 😉
Nie wiem czy pamiętacie, ale na Discovery channel była kiedyś cała seria 'Kitchen Chemistry'. I to właśnie takie programy powinny być częściej nadawane, bo wg mnie bardzo przystępnie wyjaśniają kuchenną chemię i całe procesy jakie zachodzą podczas gotowania.

Jak domownicy obejrzeli, to mięcho w domu znacznie się poprawiło 😁
dragonnia, tylko to nie ta M.Gessler 😉

Ale kicha, a byłam przekonana, że to ta upssssss  😡
pozna pora 😉
zaprasza sie Gesslerową z "całym dobrodziejstwem inwentarza", z jej pluciem w serwetkę, z jej tekstami
nie ma co potem robić fochów bo wiadomo jaka jest

mi sie program podoba ale coraz mniej sie chce po nim do knajp chodzić...
http://vod.onet.pl/nigella-gryzie,5870,serial.html A co powiecie o Nigelli? Bardzo ją lubię i często z jej rad i przepisów korzystam. 😉 Tylko przerażają mnie ceny niektórych produktów. 😵
podobno część jej potraw jest niejadalna ale cóż 🙂 ja na amen wpisałam w menu tylko kurczaka w maślance pieczonego w krakersach i sernik czekoladowy.
Mnie strasznie ciekawi szynka pieczona w coli ( 🤔wirek: ) z goździkami 😉
A nie od dzisiaj wiadomo, ze anglicy mają część żarcia wręcz niejadalną 😁
Uwielbiam Nigelle i jej programy  💃

Ale trochę odeszliśmy od wątku abo tytuł możnaby zmienić  😉
wracając do tematu
ja oglądam rzadko i właśnie wczoraj z mężem obejrzeliśmy odcinek o Broniszówce (tam, gdzie byl taki syf ble)
wniosek: polecam oglądanie takich odcinków jako terapię szokową dla skrajnych bałaganiarzy domowych  😀iabeł:

mi sie program podoba ale coraz mniej sie chce po nim do knajp chodzić...

Mam dokładnie tak samo. Zawsze wiedziałam, że takich mniejszych knajpek z rozbudowanym menu lepiej unikać, ale teraz to już sama nie wiem czy gdziekolwiek poza domem warto jadać. To już chyba lekka paranoja 😁
dzisiaj to masakra mala byla  🤣
Ja też dziś oglądałam. Okrutny syf. Ja bym z tamtąd wyszła od razu po zobaczeniu właściciela w długich tłustych rozpuszczonych włosach. Fuj.
a jak sie zakonczylo ? bo akurat musialam isc  🤔
a wiecie co mi się wydawało ? Że właściciel na początku, próbował jakby upokorzyć Gesslerową przed wszytskiemi, a tak na prawdę, to oby dwoje sa dla mnie smieszni !

Ale i tak rozwaliła mnie tekstem, że przestał pić, przy wszytskich gościach. Moja mama pękała ze śmiechu  😁 👍
akcja miała dalszy finał
na swojej stronie umiescił baner obrażajacy Gesslerową
poniżej krytyki - z tego co wiem już usunięty
sznurka no co ty  😲 a co tam zamiescil mniej wiecej ?
a jak sie zakonczylo ? bo akurat musialam isc  🤔

skończyło się pokojowo, przyszła zjadła, pochwaliła i wyszła.

sznurka podlinkuj
dla mnie facet był beznadziejny i miał syf okrutny. Nawet po wizycie Gesslerowej nie zjadłabym tam nawet kromki chleba, brudas zawsze będzie brudasem.
Co do jego sposobu bycia no cóż, próbował być zabawny ale coś mu to nie wychodziło.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1662881182486&set=a.1170815721157.2026554.1550913713#!/permalink.php?story_fbid=134216506633677&id=112484985469400
cała dyskusja na fejsie

http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=39b992b513f52cf7

wóda mu mózg przepaliła....
Faktycznie, burak jakich mało  🙄

Z ciekawostek - Parole Parole "grało" wczoraj w W11  😁
W jednym z odcinków 3serii wystąpi restauracja z osiedla na którym mieszkam. Właśnie trwa "rewolucja" a jutro kolacja  😁
To wbijaj na kolację i machaj do kamery żebyśmy cię mogli zobaczyć 😁
galantova liczymy  na relację szpiegowską: czy program jest ustawiany czy tylko "podkoloryzowany" 🙂
A jutro znowu program z Lublina.
Mam cichą nadzieję, że będzie to lepszy obrazek niż z nieszczęsnego JeszBurgera
W poniedziałek Gesslerowa u Kuby Wojewódzkiego (o ile się nie mylę co do dnia, ale w każdym bądź razie przyszły tydzień) w programie wystąpi. Będzie ostro zapewne 🏇
We wtorek, o ile w ciągu ostatniego miesiąca nie zmienili nic w programie TV 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się