Nie wiem czy pamiętacie, ale na Discovery channel była kiedyś cała seria 'Kitchen Chemistry'. I to właśnie takie programy powinny być częściej nadawane, bo wg mnie bardzo przystępnie wyjaśniają kuchenną chemię i całe procesy jakie zachodzą podczas gotowania.
Jak domownicy obejrzeli, to mięcho w domu znacznie się poprawiło 😁
zaprasza sie Gesslerową z "całym dobrodziejstwem inwentarza", z jej pluciem w serwetkę, z jej tekstami nie ma co potem robić fochów bo wiadomo jaka jest
mi sie program podoba ale coraz mniej sie chce po nim do knajp chodzić...
wracając do tematu ja oglądam rzadko i właśnie wczoraj z mężem obejrzeliśmy odcinek o Broniszówce (tam, gdzie byl taki syf ble) wniosek: polecam oglądanie takich odcinków jako terapię szokową dla skrajnych bałaganiarzy domowych 😀iabeł:
mi sie program podoba ale coraz mniej sie chce po nim do knajp chodzić...
Mam dokładnie tak samo. Zawsze wiedziałam, że takich mniejszych knajpek z rozbudowanym menu lepiej unikać, ale teraz to już sama nie wiem czy gdziekolwiek poza domem warto jadać. To już chyba lekka paranoja 😁
a wiecie co mi się wydawało ? Że właściciel na początku, próbował jakby upokorzyć Gesslerową przed wszytskiemi, a tak na prawdę, to oby dwoje sa dla mnie smieszni !
Ale i tak rozwaliła mnie tekstem, że przestał pić, przy wszytskich gościach. Moja mama pękała ze śmiechu 😁 👍
dla mnie facet był beznadziejny i miał syf okrutny. Nawet po wizycie Gesslerowej nie zjadłabym tam nawet kromki chleba, brudas zawsze będzie brudasem. Co do jego sposobu bycia no cóż, próbował być zabawny ale coś mu to nie wychodziło.
W poniedziałek Gesslerowa u Kuby Wojewódzkiego (o ile się nie mylę co do dnia, ale w każdym bądź razie przyszły tydzień) w programie wystąpi. Będzie ostro zapewne 🏇