Może inaczej kogo polecacie do RTG stawu sokowego i umiejętnego czytania zdjęć. Do wyboru Kmiecik ,Felcenloben. Może ktoś inny-okolice Wrocław, Kotlina Kłodzka.
Wątek widzę od dawna zapomniany, aczkolwiek zamknięty nie został więc chyba mogę dodać coś od siebie. Jestem świeżo po wizycie dr Henklewskiego u jednego z pensjonatowych koni i z całego serca polecam. Świetny sprzęt, wnikliwe badanie, kilkakrotnie sprawdzał wszystko żeby mieć pewność, dużo mówił, odpowiedział na wszystkie pytania, dał kilka alternatywnych rozwiązań. Spędził u nas 2 godziny, a przyjechał tylko zrobić usg jednej nogi. Do tego przesympatyczny.
fusco, brawo za odkopanie starego postu, bo z... 2011 roku 😉 idź do wątku o weterynarzach, albo zadzwoń bezpośrednio do dr, uzyskasz wtedy informacje z pierwszej ręki :kwiatek:
fusco nie pamiętam zwłaszcza że płaciła właścicielka konia, a ja asystowałam przy wizycie z racji wykształcenia, prowadzenia stajni w której koń stał i późniejszej rehabilitacji na którą właścicielka nie miała czasu. No i przez 6 lat mogło się wiele zmienić w cenniku.
Dokładnie tak jak kolezanka pisze. Szukam miejsca najbliżej leszna gdzie mogę podjechać z ogierem i pobrać nasienie. Sprawa dosc pilna więc proszę o jakieś namiary. Pozdrawiam
Wiem, że Łukasz Wasilewski z HBC Lasocice sam pobierał nasienie od ogierów, może tam zapytaj. Oraz w klinice zwierząt dra Ossowskiego w Lesznie, czy świadczą takie usługi.
Pani Agnieszka Jakubowska - jako jedyna z trojki weterynarzyzdiagnozowała, co jest mojemu koniowi. Ma się wrażenie, że niektórym weterynarzom się po prostu nawet nie chce... 🤬 Do tego bardzo miło podeszła do mojego konia.
Kogo możecie polecić do diagnostyki ortopedycznej po urazie? Rana juz wygojona wiec wypadaloby zrobic usg i zobaczyc jak sytuacja wyglada. Zalezy mi zeby wet dojechał do Lublina. Z tego co wiem tu za bardzo ortopedy nie ma, ale moze ktos przyjezdny?
nie jestem przekonana do konferencji gdzie na 6 godz wykładów jest przewidzianych 12 prelegentów,, każdy tylko liżnie pobieżnie temat . nie o to mi chodzi