szukam weta-internisty mazowiecke - złe wyniki krwi . Szukam osoby ,która wytłumaczy i doradzi co dalej robic, weta przy którym nie trzeba sie domyślac lub sprawdzac w google .
a jaki jest związek między hormonami, a węzłami chłonnymi ? bo nie bardzo rozumiem ? 👀 [/quote]
Szukam weta który wyjaśni mi,czemu mój darmozjad ma powiększony węzeł chłonny do wielkości żołędzia pod lewym ganaszem,a nic go nie boli nie grzeje,żre normalnie i pracuje normalnie,zęby miał robione w październiku.Szukam naprawdę dobrego weta,który szybko upora się z problemem,niezależnie od kosztów :kwiatek:
Szukam godnego zaufania lekarza, który zna się na tym i wie co robi, z okolic Łodzi (okolice Strykowa)/ew. Warszawy ,który wykona badania kupno-sprzedaż źrebaka plus badanie krwi. Orientuje się ktoś??? 👀
Comandore również polecam Agnieszkę Bestry dzieki niej nie kupiłam kilku radiologicznych trupów;p Szpotański mi konsultował jedne zdjęcia robione przez Agnieszkę i powiedział dokłądnie to samo co ona;-)
Dzięki wielkie 🙂 a doktora z okolic OLSZTYNA do oględzin ,wykonania badań kupno-sprzedaż?? Kogoś kto powie czy warto i nie będzie to powiedziane w ciemno.....
Arlyn fajny młody wet do zębów czy podstawowych zabiegów, lekkie kolki też ogarnia, do poważniejszych spraw polecam bardziej doświadczonego weta. Np Borowiński z Wągrowca, Stachowiak Piotr z Jankowa Dolnego k. Gniezna.