Ktoś się wypowie na temat p. Marka Groblewicza? (zachodniopomorskie)
nitruele - wet Marek Groblewicz (zach-pom, z Nowielic) był u mnie 2 razy inseminować moją kobyłkę, bo właśnie w rozrodzie się specjalizuje i chyba ma lub robi z tego doktorat. Jeśli mnie pamięć nie myli z niepłodności ogierów.
Jako osoba jest miły, dość konkretny i cierpliwie odpowiada na pytania. Spokojnie podchodzi do konia.
@alnama - do zębów polecam weta. Piotr Łoś, według mnie zna się na tym co robi. Sam byłem bardzo zadowolony, moi znajomi również. Piotr Łoś - 794 654 321
Był już Wrocław to teraz Warszawa 😁 Czy jest ktoś (najlepiej po prawej stronie Wisły) kto dobrze zrobi zęby taniej niż za 200 zł? Czy może te dwie stówy to standardowa cena w tych okolicach?
Jest jeszcze pan Olender, co prawda z Małopolski, ale jeździ po całym kraju. Polecam być z nim w stałym kontakcie, bo może się okazać, że termin, który nam początkowo powie, znacznie się skróci. 🙂
Wiem o tym, co nie zmienia faktu, że do zębów jest godny polecenia. Jeśli ktoś obawia się sedacji podanej przez człowieka, który nie ma uprawnień, zawsze może sobie wezwać osobno weta tylko po to (tak jak ludzie robią np do golenia w przypadkach ekstremalnych). Rozumiem to i szanuję, bo jaś to jednak zawsze mniejsze lub większe ryzyko.
Był już Wrocław to teraz Warszawa 😁 Czy jest ktoś (najlepiej po prawej stronie Wisły) kto dobrze zrobi zęby taniej niż za 200 zł? Czy może te dwie stówy to standardowa cena w tych okolicach?
200 to raczej standardowo (małe widełki ze względu na środek sedacyjny).