ach, no właśnie, nie wiem czy pan Hecold czy pani Bestry. czy obydwoje są na tyle rzetelni, że którego wybiorę to będę czuć że wiem wszystko co wiedzieć o tym koniku powinnam?
Ja nikogo nie namawiam 😉 Moimi końmi opiekuje się właśnie M. Hecold i jemu ufam, z panią A. Bestry miałam doczynienia tylko z opowieści, ale niezawsze 100% pochlebnych, nie będę tu pisać - bo nie znam z autopsji.
episode- to samo można napisać o Mateuszu i każdym innym lekarzu- każdy ma swoich fanów i antyfanów, a niektórzy za kłapanie paszczą i pomówienia o kilku wetach pisma od prawników dostali 😉 Ela najłatwiej przez laboklin
dlatego ja nikogo nie namawiam i wyrażam tylko swoją opinię, a i na innych nie mówię źle, tylko, że ja bym nie korzystała i już. Dla mnie kto będzie swojego konia leczył z pomocą jakiego weterynarza jakoś nie ma znaczenia 😉
Ktoś może polecić dobrego weta z Warszawy, który obejrzy czy z zębami wszystko ok i ew je "poprawi" . Poprosiłabym, dodatkowo o przybliżony koszt danego weta za sam przegląd , za tarnikowanie, wyrywanie. Dzięki😉
Dzięki, macie jeszcze jakichś polecanych wetów? No i drugie pytanie, ile może kosztować mniej więcej przegląd konia pod kątem znalezienia przyczyny machania głową i co wchodzi/ może wchodzić w skład takiego badania? Pytam się orientacyjnie, żeby w razie czego porozmawiać z właścicielem konia i przekonać go że to dobry pomysł.
Poleci mi ktoś dobrego i nie zdzierającego weta-ortopedę z okolic Wwy / wołomina?? Bardzo pilne, nawracająca kulawizna ,sztywność i notorycznie zapuchnięte tylnie nogi.....🙁 Będę bardzo wdzięczna...