Też takie opinie slyszałam, że ciężko się doprosić wyników. Wziełam to sobie do serca i dobijałam się bezlitośnie, przypominając że czekam i miałam po kilku dniach wszystko wraz z zaleceniami.
Ma ktoś numer do kliniki do Przewoźnego? Moja kobyła miała wczoraj operację, dzwoniłam do biura, do dr która robiła operację i w sumie każdy mnie odsyłał dalej😅 A chciałabym tylko wiedzieć, co i jak.
Też takie opinie slyszałam, że ciężko się doprosić wyników. Wziełam to sobie do serca i dobijałam się bezlitośnie, przypominając że czekam i miałam po kilku dniach wszystko wraz z zaleceniami. zembria,
Dokładnie też tak miałam, dostałam sms że skoro dzwonie to musi być pilne, wyników doczekałam sie po 11 dniach, wyskazały zapalenie w drogach oddechowych i lekkie RAO, zalecenia i wszystko dostałam dopiero po tym jak sie do niej dobijałam telefonicznie. Więc nie polecam.
Szukam konskiego kardiologa . kon z niedomykalnoscią zastawki i arytmią. Moze byc klinika byle by ktos zbadał konia i powiedział co dalej ... Cała polska moze i zagtanica ?
Akatash, Katarzyna Koprowska kardiologiakoni.pl
Została mi tutaj polecona niedawno i przedwczoraj miałam wizytę. Bardzo pozytywne wrażenia - badanie dokładne, bez pośpiechu, profesjonalny sprzęt, pani doktor bardzo miła, wszystko tłumaczy i odpowiada cierpliwie na pytania.
Kachuś0802, dr Kmiecik jest mega dokładny, niektórzy wręcz twierdzą, że się czepia 😉, ale ja niezmiennie polecam i następnego konia też będę z nim badać.
A miał ktoś może do czynienia z innymi weterynarzami z kliniki dr Skrzyniarz? Teraz wyjeżdża, ale zaproponowała, że podeśle na tuv panią dr Izę, a sama będzie konsultować zdjęcia rtg.