Szukam moździerza do kuchni. Przeszukałam już naprawdę wiele sklepów i portali aukcyjnych no i szczerze mówiąc rewelacji nie ma... Musi być dość duży (ok.14cm średnicy) i ciężki. Musi to być porządna maszyna, najlepiej marmurowa lub granitowa...
Możecie mi polecić jakiś fajny sklep? internetowy/ stacjonarny cokolwiek... Bardzo mi na tym zależy,bo ma być to prezent dla najważniejszej osoby w moim życiu- SOS, HELP 🙂
Szukam moździerza do kuchni. Przeszukałam już naprawdę wiele sklepów i portali aukcyjnych no i szczerze mówiąc rewelacji nie ma... Musi być dość duży (ok.14cm średnicy) i ciężki. Musi to być porządna maszyna, najlepiej marmurowa lub granitowa...
Możecie mi polecić jakiś fajny sklep? internetowy/ stacjonarny cokolwiek... Bardzo mi na tym zależy,bo ma być to prezent dla najważniejszej osoby w moim życiu- SOS, HELP 🙂
Ja już mam wszystkie prezenty! 🏇 Dla mamy obraz, ojciec ucieszy się ze swojej ulubionej whisky. Chrześnica dostanie swój pierwszy zegar z końmi, a TŻ coś, co wiąże się z jego planami na przyszłość (i to wcale nie katalog od jubilera 😉). Jednak nie napiszę co, bo czyta czasem RV, Muszę jeszcze to wszystko zapakować i będę szczęśliwa. Do tego każdy dostanie masy pięknie przyozdobionych pierniczków!
Jestem z siebie w tym roku zadowolona. Mimo naprawdę niewielkich zarobków i niewielkiej ilości wolnego czasu udało mi się załapać na fajne promocje, by ukochanym sprawić wymarzone prezenty! ...a jakby ktoś nie wiedział, to pierniczki najlepiej wychodzą o 3 nad ranem 😉
to wbrew pozorom jest mega proste, bo chce mu kupic bardzo dobry przewodnik po Kubie, ktora jest jego najwiekszym marzeniem, zapakowany w pudlo pelne skittlesów, bo jest się w stanie za nie pociąć 🙂
Jeanne a to nie jest tak ze mozdzierz nigdy nie wsiaka? ja mam np bialy i NIC nie widać 🙂
kujka, bylam dzis w Media Markt i byl calkiem spory wybor fajnych, designerskich sluchawek (przynajmniej w moim odczuciu, czyli kogos kto uzywa sluchawek jedynie 'od kompletu' 😉 ) kosztowaly 99zl
stwierdziłam, że bez sensu zaczynać nowy wątek wiec spytam tutaj, może ktoś mi odpowie:
wiecie może czy jak sie daje paczkę świąteczną do domu dziecka, to powinno sie tam wcześniej zadzwonić i powiedzieć, ze sie przyjdzie, czy można tak o, z ulicy?
branka, ja dzwoniłam. Byłam nawet umówiona na wcześniejsze spotkanie, gdzie określili jakie mają potrzeby, co by się najbardziej przydało i z czego dzieciaki by się najbardziej cieszyły. Później umówiłam się tak, żeby wszyscy byli w domu, a przynajmniej większość, żeby dzieci mnie widziały i mogły podziękować - tak chcieli opiekunowie 🙂
W tym roku kompletnie nie mam pomysłu co kupić mamie... Zawsze kupowałam coś bardzo oryginalnego - w zeszłym roku wybrałam się na Koło, legendarny targ staroci, gdzie udało mi się dorwać przedwojenną, mosiężną menorę (żydowski świecznik), który aktualnie upiększa kominek w salonie u mojej mamy 🙂 W tym roku - pomysłu brak... Help!
croopie, dzieki, juz wczesniej widzialam te adidasowe 😉 jednak stwierdzilam ze sie za malo "elo" nosze, zeby takie sluchawki miec, wiec wzielam tez duze i zewnetrzne, ale klasycznie czarne. skullcandy agent 😉
szafirowa, niestety wszystkie moje "od kompletu" poszly w diably. uzywam teraz jednych jedynych jakie mi zostaly... maja za krotki kabelek i tylko 1 dzialajaca sluchawke.
He he właśnie dorwałam :nunchaku: tą cholerną Dorę dla mojego dziecka 🏇 Toczyłyśmy nie równą walkę- ona pojawiała się na allegro, w zawyżonej cenie 👿 a ja nie mogłam zdecydować czy kupić tańczącą, czy Dorę "na noc", a ona natychmiast była wykupywana. Ale ją "wygooglałam"- jak by któraś mama szukała, to wiem w którym sklepie internetowym jeszcze są 😎 Dora- :emota2006097: nieuchwytny przedmiot pożądania czterolatki :wysmiewacz22:
Mi zostało jeszcze kilka prezentów do kupienia, pomijam dzieci, bo mniej więcej wiem, problem mam z mamą, tatą no i TŻ.
Dla TŻ wymyśliłam elektryczną szczoteczkę, bo marudzi o takiej już od jakiegoś czasu, a zawsze kasa potrzebna na coś innego. Zastanawiam się tylko jakiej firmy 👀 Możecie jakąś polecić? Tak w cenie ok 70-100zł. Byłabym bardzo wdzięczna 🙇
Polcem Braun Oral B. Przydaje się opcja "timera" , ale występuje chyba tylko w droższych modelach Bardzo dobry jest model proffesjonal care - średnia półka cenowa, ale i White są niezłe (tanie)
Ponieważ na konia mnie nie stać, kowbojki są za drogie, fajka już została kupiona a materiałów wybuchowych nie kupię dla własnego bezpieczeństwa, postanowiłam zrobić mojemu Kochanie na święta Łapacz Snów 🙂 Już mam gałązki winorośli, koraliki, jeszcze tylko mulina i piórka z Empiku 🙂 A babcia dostała szalik i korale 😀 Normalnie jak dziecko się cieszyła 😀
Dziewczyny pomożecie? Szukam prezentu na gwiazdkę dla przyjaciółki. Ogólnie koniara taka sama jak ja, ma swojego ogona, studiuje lingwistykę i jest łamaczką męskich serc 😀 Chciałabym coś zabawnego ale może coś co jest z nami związane? Ma już kubek, poduszkę i zdjęcia w antyramie. Pomóżcie :kwiatek:
mogę odstąpić pomysł, który rodzina oprotestowała jako zbyt designerski 😉 dla rowerzysty. Ale podobno ten nasz rowerzysta by tego nigdy nie założył... Mnie się strasznie podoba i gdybym jak on dojeżdżała codziennie do roboty to bym używała. No ale skoro się uparli że nie..
_Gaga, dzięki, kupiłam Oral-B Vitality 3DWhite Luxe z ładowarką. mam nadzieję, że będzie zadowolony 🙂
To teraz proszę o kolejną pomoc - co na prezent dla poważnej 9-cio i 12-sto latki? Dodam, że z racji duuuużej iloście dzieci w rodzinie moje fundusze są bardzo, bardzo ograniczone :/
Dla dwunastolatki pomyślałam o jakiś legginsach albo kolorowych rajstopach, w końcu to już 6 klasa 😉 ale nie mam zupełnie pojęcia co kupić dziewięciolatce 👀 🙇