Forum towarzyskie »

Jak mozna skrzywdzic psa?

Dworcika o jezu 🙁 strasznie współczuję dziewczynie.
Mam nadzieję, że pies nie będzie miał traumy.
A dla takich ludzi to ja bym prawo talionu wiedziała.
Hammurabi, widzisz i nie grzmisz.
Myślę, że pies wróci do formy - zarówno fizycznej jak i psychicznej, opiekę ma dobrą.
Byle tylko nie odpuściła draniowi...
...psu łapę piłą... 😲 😲 😲 😤 o ja p... 🤔 nie mam słów
Mnie niestety też...
Trzymajcie kciuki, żeby koleżanka się tylko nie wycofała.
Hammurabi, widzisz i nie grzmisz.
Amen!

Dwo, po prostu mnie zatkało... Mam żądzę mordu w oczach jak ktoś mojemu psu przez przypadek na ogon nadepnie, nie daj Boże, jak jakieś kuzynostwo gówniarskie się do niej w ogóle zbliża, a co dopiero takie coś... Naprawdę, zabiłabym chyba wujaszka własnymi rękami.  😤

edit. literówka
Moja sąsiadka ma pieska bez przedniej łapy myślę że też ktoś mu tą łapkę specjalnie załatwił ale dokładnie się nie pytam bo piesek wzięty ze schroniska i powiem wam że świetnie sobie radzi , wesoły lubi się bawić i myślę że tamten psiak też sobie poradzi  😉
Moja sąsiadka ma pieska bez przedniej łapy myślę że też ktoś mu tą łapkę specjalnie załatwił ale dokładnie się nie pytam bo piesek wzięty ze schroniska i powiem wam że świetnie sobie radzi , wesoły lubi się bawić i myślę że tamten psiak też sobie poradzi  😉

Przedwczoraj widziałam na spacerze psa huskypodobnego bez tylnej łapy (kawałek kolana miał tylko). Radził sobie naprawdę dobrze więc myślę, że i w tym przypadku zwierzak da radę.
Z tego co wiem, to zwierzęta dość szybko uczą się życia bez łapy i w zasadzie nie jest to dla nich później problemem (chociaż bez tylniej chyba łatwiej). Ten jest młodziutki, więc tymbardziej szanse na normalność ma większe. Dziś wizyta u weterynarza.
http://www.mmkrakow.pl/photo/1073693/Pies+przebrany+w+sukienk%C4%99+i+skatowany+%5Bdrastyczne+zdj%C4%99cia%5D

drastyczne..ja się aż trzęsę 😤 😀iabeł: na razie nie mam siły tego skomentować 🤔
Obejrzałam...... brak mi słów.....
Skandal. Przypuszczam,że znów wyciszą.  👿
Podziwiam Panią z Fundacji. Od dawna znam i podziwiam.  :kwiatek:
A jak można skrzywdzić zwierzę??
Ech... wolałabym nie widzieć, nie pamiętać tych wszystkich zwłok jakie badałam.
A na pewno byłoby mi lżej, gdyby jedna,JEDNA osoba została ukarana.
w tej sprawie można w jakiś sposób pomóc choćby umieszczając na swojej ścianie na fb:
http://www.facebook.com/event.php?eid=197208793659861

Jedni katują i głodzą, a inni wręcz przeciwnie..
http://www.pudelek.pl/artykul/43171/najgrubszy_pies_swiata_wazy_35_kilogramow/
Jezu, to chyba cud, że on się jeszcze w ogóle rusza... 😲
Właśnie podali informację, że została zatrzymana prezes fundacji "ludzie zwierzętom". Babka  miała w domu 30 psów, kilka zdechłych.
Masakra, sąsiedzi dopiero zadzwonili jak było czuć fetor na korytarzu, nikt się nie zastanawiał dlaczego w mieszkaniu jest tyle zwierzaków?  🤔wirek:
JARA pewnie nikt nie wiedział, że jest ich tak dużo, nie sądzę żeby w ogóle wychodziła z nimi na spacery  😤 Masakra, i to w dodatku prezes fundacji!  🙄
Mieszkając w bloku, 30 psów + koty mimo wszystko słychać.
Myślę, ze u tej kobiety to już weszło w kolekcjonowanie zwierząt.
KOSZMAR
Ja już po prostu nie mam siły.  😵
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się