Dworcika o jezu 🙁 strasznie współczuję dziewczynie. Mam nadzieję, że pies nie będzie miał traumy. A dla takich ludzi to ja bym prawo talionu wiedziała. Hammurabi, widzisz i nie grzmisz.
Dwo, po prostu mnie zatkało... Mam żądzę mordu w oczach jak ktoś mojemu psu przez przypadek na ogon nadepnie, nie daj Boże, jak jakieś kuzynostwo gówniarskie się do niej w ogóle zbliża, a co dopiero takie coś... Naprawdę, zabiłabym chyba wujaszka własnymi rękami. 😤
Moja sąsiadka ma pieska bez przedniej łapy myślę że też ktoś mu tą łapkę specjalnie załatwił ale dokładnie się nie pytam bo piesek wzięty ze schroniska i powiem wam że świetnie sobie radzi , wesoły lubi się bawić i myślę że tamten psiak też sobie poradzi 😉
Moja sąsiadka ma pieska bez przedniej łapy myślę że też ktoś mu tą łapkę specjalnie załatwił ale dokładnie się nie pytam bo piesek wzięty ze schroniska i powiem wam że świetnie sobie radzi , wesoły lubi się bawić i myślę że tamten psiak też sobie poradzi 😉
Przedwczoraj widziałam na spacerze psa huskypodobnego bez tylnej łapy (kawałek kolana miał tylko). Radził sobie naprawdę dobrze więc myślę, że i w tym przypadku zwierzak da radę.
Z tego co wiem, to zwierzęta dość szybko uczą się życia bez łapy i w zasadzie nie jest to dla nich później problemem (chociaż bez tylniej chyba łatwiej). Ten jest młodziutki, więc tymbardziej szanse na normalność ma większe. Dziś wizyta u weterynarza.
Skandal. Przypuszczam,że znów wyciszą. 👿 Podziwiam Panią z Fundacji. Od dawna znam i podziwiam. :kwiatek: A jak można skrzywdzić zwierzę?? Ech... wolałabym nie widzieć, nie pamiętać tych wszystkich zwłok jakie badałam. A na pewno byłoby mi lżej, gdyby jedna,JEDNA osoba została ukarana.
Właśnie podali informację, że została zatrzymana prezes fundacji "ludzie zwierzętom". Babka miała w domu 30 psów, kilka zdechłych. Masakra, sąsiedzi dopiero zadzwonili jak było czuć fetor na korytarzu, nikt się nie zastanawiał dlaczego w mieszkaniu jest tyle zwierzaków? 🤔wirek: