Hej, orientuje się ktoś może jak wyglada sprawa z miejscami w Baliosie (Łezkowice, Targowisko)? Jest szansa na miejsce w przeciągu 2/3 miesięcy, czy raczej nierealne ?
Byłabym tez bardzo wdzięczna za opinie na temat tej stajni - jak wyglada padokowanie, ilość siana, opieka stajennych itd.
Potatoooo, Ja tam stałam przez kilka lat. Bardzo polecam. Wyprowadziłam się bo się hala zawaliła. Niestety boję się wracać gdyż mój koń obecnie stoi w stajni angielskiej i bardzo się poprawił oddechowo. Weci odradzają. Kolejka zawsze była na jakieś 6 miesięcy właśnie ze względu na super warunki. Regularne padokowanie i sprzątanie. Siano i woda na padokach. W sezonie pastwiska. Konie wyprowadzane i sprowadzane w ręce. Puszczane pojedyńczo. Warunki do treningu ekstra. Dbają o podłoże. Oczywiście za wszystko trzeba dopłacać. Przed wyprowadzką płaciłam z wliczoną pomocą luzaczki jakieś 2100 zł. Czasem mniej. Teraz podobno dużo nowych koni i ludzi no i tłok się robi. Najlepiej zadzwonić i zapytać właścicieli. Bardzo mili i rzeczowi ludzie