Mały off bo widzę, żę wątek sklepów stacjonarnych zdechł.
Który sklep stacjonarny (w Krakowie) polecacie ?
Na dziś! głównie chodzi o dostępność rzeczy dla dzieci (sztyblety, oficerki, sztylpy/czapsy, rękawiczki)
Szukam stajni w Krakowie, okolicach z dojazdem komunikacją miejską, halą i padokami- na które konie naprawdę są wypuszczane. (Szarzy odpadają, bo nie mogę trenować z własnym trenerem) Jest coś poza Santosem?
Karaczi, jest Sentio tylko 2 km z buta od przystanku mpk, Cheval ale tam kupa rekreacji, mpk też dojeżdża do Starego Młyna, to dwa przystanki za Szarymi o ile dobrze pamiętam
Karaczi, jak pytałam w Sentio z ciekawości rok temu to było 1800. Teraz pewnie się podnieśli to myślę że ponad 2 tyś. Miejsc brak i nieprędko będą. Dzwoniłam kilka dni temu ale o cenę nie pytałam ponieważ w mojej obecnej sytuacji pieniądze nie mają znaczenia
Hej mam pytanie, do kogo z wetow i przewoźników można dzwonić w środku nocy z nagłymi sytuacjami ?
Z jakąś większą szansa że odbiorą przykładowo o 3 nad ranem 😉
dumkowa ja w awaryjnych sytuacjach, w nocy o północy i w święta zawsze dzwonię do kliniki doktora Pędziwiatra, tam zawsze jakiś lekarz ma dyżur i w razie czego dojeżdża o każdej porze.
Mały OT ... czy ktoś słyszał o jakimś siedlisku, działce w lesie, działce siedliskowej, działce rolno - leśnej, stajni lub uroczysku na sprzedaż w okolicy Krakowa ? 🙂