Z pękniętym łękiem, to lepiej uderzyć do firmy produkującej siodła. Zapytaj w Daw magu, albo u Andersza, albo w HB Contact w Pleszewie. Nie sądzę, że zwykły rymarz naprawi tak duże uszkodzenie siodła, jak pęknięty łęk.
Hejka, Jeśli jest ktoś chętny z Krakowa lub okolic na przyjazd dr Radomira Henklewskiego (ortopedia) to proszę dajcie mu znać potrzebuje, aby przyjechał do mojego konia (już z Nim rozmawiałam) będzie Nas więcej szybciej przyjedzie 🙂
Szukam stajni, koniecznie z bardzo dobry dojazdem komunikacją miejską z północnej strony Krakowa , najlepiej z halą (żeby dało się dojechać, kończąc pracę o 17 i coś jeszcze zrobić sensownego), no i niekoniecznie tak ekskluzywnej jak Szarzy. Wstępnie planowałam po prostu treningi, ale dzierżawa też wchodziłaby w grę. Ktoś coś? 🙂
Buffalo, jezeli może byc bardziej na zachód niż południe, to w Santosie jest fajny, dobrze zrobiony koń do dzierżawy. Kitano. Znajdziesz w ogłoszeniach.
Dzisiaj rano, do stajni w Jaśkowicach przyszła młoda klacz. Czyja zguba? Przyszła od strony Paszkówki, Bęczyna. Została złapana i czeka na właściciela. Edit. Właściciel się znalazł. 🙂
cześć, czy ktoś chętny na konsultację z dr Golonką w najbliższym czasie? Zbiera chętnych na Kraków. Jeśli ktoś potrzebuje jego telefon proszę o kontakt
Cześć, gdzie w okolicach Krakowa znajdę stajnię, która prowadzi rajdy? Zależy mi na minimalnych grupach (właściwie im mniejsza, tym lepiej) oraz koniach obytych z jazdą w terenie. Najlepiej w odległości do 1h od centrum Krakowa.
Cześć, gdzie w okolicach Krakowa znajdę stajnię, która prowadzi rajdy? Zależy mi na minimalnych grupach (właściwie im mniejsza, tym lepiej) oraz koniach obytych z jazdą w terenie. Najlepiej w odległości do 1h od centrum Krakowa.
Wydaję mi się, że Nawojowa Góra. Chyba tak ta stajnia się nazywa
A czy tam są kameralne rajdy? Z tego, co widziałam, to grupy są raczej spore. Bardzo podobało mi się u Jacka z Nomadic Life, no ale on na wakacje wyjeżdża z Polski.
Jeszcze Nielepice, ale też raczej grupy. Wydaje mi się, że będzie Ci ciężko znaleźć kameralne rajdy bo to po prostu nieopłacalne i jednak rajdy kojarzą się nawet grupowo.
Dziewczyny potrzebuje pomocy, Czy możecie mi kogoś polecic - macie wiedze czy z Warszawy do Krakowa dojezdza jakiś dobry kowal ? Może jeździ z Krakowa do Warszawy ? Potrzebuje kogoś do problematycznych kopyt a do jednego konia nikt zapewne się nie pofatyguje. Jesteśmy przy trasie może kogoś bym namówila 🙁
Dziewczyny potrzebuje pomocy, Czy możecie mi kogoś polecic - macie wiedze czy z Warszawy do Krakowa dojezdza jakiś dobry kowal ? Może jeździ z Krakowa do Warszawy ? Potrzebuje kogoś do problematycznych kopyt a do jednego konia nikt zapewne się nie pofatyguje. Jesteśmy przy trasie może kogoś bym namówila 🙁
Spróbuj Anna Podolecka (fb) ona jeździ na tej trasie