ushia, a możesz podać w którym dokładnie miejscu w Sosnowicach? Przejeżdżam tamtędy jadąc do stajni, a nie mam bladego pojęcia gdzie ta stajnia się znajduje 😲
ushia, a możesz podać w którym dokładnie miejscu w Sosnowicach? Przejeżdżam tamtędy jadąc do stajni, a nie mam bladego pojęcia gdzie ta stajnia się znajduje 😲
wystarczy kliknąć w link który był podany. wyświetla sie FP mapka etc...
[quote author=Moona link=topic=196.msg2747243#msg2747243 date=1515705010] ushia, a możesz podać w którym dokładnie miejscu w Sosnowicach? Przejeżdżam tamtędy jadąc do stajni, a nie mam bladego pojęcia gdzie ta stajnia się znajduje 😲
wystarczy kliknąć w link który był podany. wyświetla sie FP mapka etc... [/quote] Tak, z lokalizacją w okolicach Szczecina 🤣
Z tego, co zrozumiałam, to chodzi o target biznesowy, więc nie o to, gdzie jest infrastruktura, a bardziej gdzie faktycznie ludzie startują, stąd odkreśliłam Minogę, PonySport może prędzej, choć tam liczba zawodników nie jest duża, podobnych miejsc gdzie właściciel startuje a oprócz tego jest kilka prywatnych koni można by wymienić więcej, ale nie wiem, czy to ma dla Darolgi sens.
Czy znajde kogos kto przyjezdza ze swoimi siodlami do sprzedazy i dopasuje je do mnie i konia? Chcialam kupic siodlo ale nie mam nic wybranego a nie chce kupowac w ciemno a potem dopiero dopasowywac. Czy jest ktos taki jezeli chodzi o uzywane siodelka.
Może Arsen - w ogłoszeniach sprzętowych ma kilka siodeł ale jeśli nic się nie zmieniło ostatnio, to w ofercie ma więcej. I duży plus za podejście do klienta 🙂
Czy mógłby mi ktoś podać numery do osób, które prowadzą treningi sportowe w Swoszowicach? Proszę o odpowiedź w wiadomości prywatnej. Ciężko uzyskać jakiekolwiek informacje na ten temat w internecie.
Hej, jestem tu dość nowa, ale chciałabym zapytać czy znacie i polecacie jakieś dobre ośrodki do jazdy konnej w centrum/ pobliżu centrum Krakowa lub w stronę zachodnią od niego? Zależy mi na dość ambitnym podejściu do rekreacji czy też nawet na treningach a nie na tylko posadzeniu mnie na koniu i 'rób co chcesz' ;D
P.S. Może jeździ ktoś w stajni Sarmacja w Pisarach lub w KJ Brzoskwinia i chciałby się podzielić opinią?
A ja szukam stajni na wakacje, okolice Krakowa bliższe lub dalsze dla dwóch koni- spokojna, starsza klacz i malutki kucyk. Chodzi mi o 4-6 tygodni (lipiec/sierpień lub sierpień/wrzesień) w stajni z dobrą opieką, stałym dostępem do siana, kawałkiem pastwiska. Może być wolnowybiegowa, mile widziane wypuszczanie w mniejszych stadach. Wiem że do lata troche czasu zostało ale ma ktoś pomysł gdzie warto popytać? 🙂