Forum konie »

Pensjonaty, ośrodki jeździeckie- Kraków / Małopolska

In. ! Myślę, że aparat pojedzie z Tobą?  😀
A jeszcze jest KJ Fabrex. W stronę Kalwarii Zebrzydowskiej. To nie Kraków, ale jak ktos ma samochód to stajnia bardzo fajna. Opieka przede wszystkim rewelacja.
Dalej w stronę Wadowic też jest kilka stajni, znam dwie. Obie z halą. Jednak to juz jest spory kawałek od Krk.

In to jest trasa Kraków - Tarnów więc większość busów które jeżdżą do Bochni będzie ok. Zależy też z której części Krak. jesteś. Miejscowość to dokładniej chyba Łężkowice ale głowy nie dam.
wistra, In. Liczę na obszerną fotorelację, to mniej więcej moje rejony (jestem z płd Krk), a rozglądam się za stajnią dla przyszłorocznego rumaka  🙂
Serdecznie dziękuję za utrudnianie pracy ninevet, która w tej chwili dzieli ten wątek. Napradwę tak trudno zrozumieć, że pojawiające się co chwilę posty burzą Jej dotychczasową pracę?

Niestety zmuszona jestem zamknąć wątek do momentu, kiedy ninevet nie skończy.
W imieniu moderacji i wszystkich użytkowników forum zapraszam osoby zainteresowane stajnią Bodzanów do TEGO wątku, równocześnie pragnę poinformować, że posty dotyczące ww stajni znajdujące się poza tym wątkiem będą traktowane jako offtopic i karane wg taryfikatora.

N.
I naprawdę w stajniach Krakowskich Bodzanów już nie ma prawa się pojawiać? ninevet, ja na Ciebie głosowałam  :kwiatek:
Dziękuję.
W obecnej formie nie. Gdy ton wypowiedzi i ich przytłaczająca ilość zmaleje to pomyślimy.
Osoby zainteresowane tematem proszę odsyłać do odpowiedniego wątku poświęconego stajni.
Spójrzmy na to optymistycznie, ile stajni ma swój własny wątek? 😉
N.
honey, Twój post zostaje usunięty, bo jak sama zauważyłaś-sama właśnie wchodzisz na kwestię, którą nine prosiła już zostawić. Nie rozumiem po co, ale jeśli masz coś do powiedzenia nine na ten temat, to zrób to na PW, a jeśli masz coś do dodania w sprawie rozmowy, która została PRZENIESIONA, to zrób to w odpowiednim wątku.
wistra, środa, po 16? 😎
vicodin, kolebka, rozwaliłam i telefon, i aparat, więc jeżeli zdjęcia będą to od Wistry : P (rada na przyszłość: NIE rzucaj telefonem w ścianę, NIE rzucaj aparatem w chodnik (celowo/przypadkiem : P) )
Cler, :kwiatek:
Gratuluję nadużywania władzy:

-nie zakładałam osobnego wątku dotyczącego Bodzanowa,a zostałam wpisana tam jako autorka

-w tym wątku jest wiele postów nie dotyczących tematu,a załatwiających sprawy osobiste,vide post In powyżej(sorry In,ale to najbliższy przykład),ale oczywiście porządki Moderatorek są wybiórcze i nie traktują równo

-a niby dlaczego w tym wątku nie można pisać o Bodzanowie?
Zmieniłyście granice administracyjne i Stajnia Bodzanów wyleciała poza obręb krakowski?

-nie doczytałam w regulaminie żeby ktoś miał limit na posty

-też głosowałam na ninevet 😵

chwilę temu ktos pytał co w Botoi - Botoja reanimuje hale, generalnie probuja sie podnisc
Gratulacje dla właściciela Botoi,że się nie poddał 🙂

Na jego temat też kilka osób-tak lekko rzuciło w wirtualną rzeczywistość wiele złych słów i na tym i na innych forach.
wistra, środa, po 16? 😎
vicodin, kolebka, rozwaliłam i telefon, i aparat, więc jeżeli zdjęcia będą to od Wistry : P (rada na przyszłość: NIE rzucaj telefonem w ścianę, NIE rzucaj aparatem w chodnik (celowo/przypadkiem : P) )
Cler, :kwiatek:

In, jeśli w środę będę w robocie do 14, to jak najbardziej  😎
Gratulacje dla właściciela Botoi,że się nie poddał 🙂

Na jego temat też kilka osób-tak lekko rzuciło w wirtualną rzeczywistość wiele złych słów i na tym i na innych forach.

i dał radę, zniósł to dzielnie i nie pisał opasłych epopei w obronie własnej osoby. Uznał, ze nie każdy każdego musi kochać, a niekochany nie musi przekonać do miłości każdego. Naprawdę gratulacje.

Ushia, a rekreacja w Botoi działa?
Oho!

Niko77 dzień bez złośliwości to dzień stracony 🤣

Właśnie tego typu wpisy były motorem do przeszłej dyskusji 🤔wirek:

Co słychać w Opatkowicach u Domy?
Widziałam,że jakąś gwiazdę torów wyścigowych u siebie gościcie 🏇

😵

Czy osoby wypowiadające się w tym wątku naprawdę mają ochotę mieć moderowaną wypowiedź? Przy czym zakładam, że niestety wszyscy, albo nikt. Więc w tym wypadku padnie na wszystkich, bo co chwilę ktoś tu sobie prztyczka w nos musi zasadzić?
Jeśli wątek dalej będzie zasypywany odpowiedziami:
- offtopowymi (dziewczyny, umawiamy się na PW!  :rozga🙂
- zaczepno-obronnymi na temat stajni, która otrzymała swój własny wątek
przestaniemy się 'szczypać' i wiecznie prosić, bo najwyraźniej to syzyfowa praca. Wypowiedzi offtopowe będą kasowane bez ostrzeżenia, autorzy tych drugich zostaną ukarani ostrzeżeniem w postaci wypowiedzi moderowanej.
Co słychać w Opatkowicach u Domy?
Widziałam,że jakąś gwiazdę torów wyścigowych u siebie gościcie 🏇

Tak, Domie udało się jakimś cudem ją zdobyć - Lady Gianina  🙂 więcej info zamieściła na forum stajniekrk  🙂
ano ano.. udało się właściwie Piotrkowi  🙂 ale mamy nadzieję że w dalszej kolejności uda się ją szczęśliwie zaźrebić i w przyszłym roku uda się jej szczęśliwie wydać na świat źrebaczka  🙂
czekamy na księżniczkę cierpliwie, mam nadzieje że do tyg dwóch dojedzie,  o ile od razu nie pojedzie do ogiera..
Lady Gianina
ur 2004 roku
ojciec Fath
matka Nora Yo Ya po Ahonoora
pełen rodowód
http://www.pedigreequery.com/lady+gianina
w Polsce ma 2 wygrane, 3 razy była druga w tym w gonitwie poza grupowej kat B!

We Włoszech wygrała ponad 24 tyś euro
w sumie ma za sobą 30 wyścigów w których 7 razy zajęła pierwsze miejsce, w połowie gonitw zajmowała płatne lokaty!

część kariery i zdjęcie
http://vioda-racing.pl/ladygianina.html
jeden filmik z gonitwy http://video.interia.pl/obejrzyj,film,98995

🏇

a muszę się pochwalić moim koniem.. u nas ślizgawka więc jeździmy na łąkach, ale dzisiaj się wybrałyśmy do Krakusa z Sipsi.. zawsze przejeżdżamy przez Wilgę która na ogół nie należny do wysokich.. dzisiaj była bardzo wysoka.. właściwie po brzuch z mocnym nurtem  😤 myślałam że nie przejedziemy.. a moja mała kruszyna popatrzyła i jakby nigdy nic przejechała  😜 ani sekundy zawahania.. ja nie wiem czym sobie zasłużyłam na tyle szczęścia że trafiłam na takiego konia  💘

a wkleję jeszcze  2 zdjęcia naszej kici- specjalista od public relations w stajni  😉 łagodzi obyczaje

nika - ogólnie rekreacja w Botoi działa, tyle że z braku hali moga byc przestoje zwiazane z trudnosciami w znalezieniu kawalka nadajacego sie do jazdy
Co do stajni w Targowisku ma tam być podobno miejsce na 40 koni🙂
Doma , to co jakiś tor wyścigowy zakładasz koło czworoboku?  😀
Co do stajni w Targowisku ma tam być podobno miejsce na 40 koni🙂

Cariotka wiesz na kiedy planują wielkie otwarcie?  😉
tor mamy w Warszawie (w sumie nie tylko), może wystarczy😉 choć nie pogardziłabym takim torem 1600m koło stajni  🏇 dla odprężenia psychicznego i wyżycia się konia to świetna sprawa.. ech..a ten wiatr we włosach.. można poczuć wolność...  rozmarzyłam się aż 🤔wirek:
ja zrozumiałam ze Ty tą gwiazdę torów do Krakowa bierzesz, stąd pytanie o tor 🙂
Vicodin🙂 jade jutro zdam relacje🙂 prawdopodobnie otwierają niedługo...mieli otwierać w listopadzie tamtego roku...takie plotki krążyły, ale nie zdążyli z halą i ze sprowadzeniem siana🙂 Solarium ma być dodatkowo płatne🙂
ja zrozumiałam ze Ty tą gwiazdę torów do Krakowa bierzesz, stąd pytanie o tor 🙂

no zgadza się.. trudno żeby biegała do śmierci  😉 i tak jak na klacz to długo biegała.. udało się ją kupić, co nie jest proste i będzie pewnie u nas chodzić w lekkiej rekreacji, a docelowo ma iść na matkę  🙂
Doma przeciez to dzidziuś 🙂 2004 rok 🙂 do jakiej śmierci 🙂 Niech Ci da ładnego źrebaczka 🙂
to 6 latka (w wyścigach może brać udział w gonitwach : konie 4 letnie i starsze  😉 ).. 30 wyścigów ma na koncie, więcej niż większość reproduktorów xx w Polsce, chyba jej wystarczy, należy jej się zasłużony odpoczynek i macierzyństwo  🙂 a co jak co ale koniska u nas raczej się nie przepracowują  😀

dzięki  :kwiatek:
Klacz piękna ale i tak kot górą 🤣
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się