Czy moglibyście mi podpowiedzieć gdzie w okolicach KJK Szary można tanio przenocować? Chodzi o jeden weekend w listopadzie. Koszt dojazdu i kursu spłukuje mnie totalnie, więc hotel na miejscu odpada 😉 dziękuję z góry :kwiatek:
Ktory weekend? Mieszkam 5km od Szarych, moge przenocowac Cie jedna noc, albo nawet 2 😉
Dziewczyny, Szukam w krakowie krawca / kaletnika (?) , który naprawi zapięcie od derki padokowej (naszyje nowy pasek do którego jest przyczepiona metalowa zapinka z przodu i ewentualnie doszyje rzepy), Macie moze jakieś namiary?
Kto z trenerow/trenerow nie majacych papierow trenerow dojezdza w rejony na polnoc od Krakowa? Pytam i o osobe do ujezdzenia i do skokow, z tym ze oczywiscie moga to byc dwie osoby osobne 😉
Z góry przepraszam, że nie w ogłoszeniach, ale tutaj jest większa szansa że ktoś zainteresowany przeczyta:
Mamy dwa wolne miejsca w koniowozie, który jutro po 15.00 wyjeżdża z Krakowa do Warszawy i jedno wolne miejsce na powrót. Kontakt do mnie (raczej sms): 662278819, bezposrednio do przewoźnika: 888686662
W dniach 21 i 22 listopad do Krakowa przyjeżdża Lee Hollen. Na chwilę obecną na pewno będzie w Swoszowicach, Facimiechu i Targowisku ale jestem w stanie z nią dojechać do innych stajni. Osoby zainteresowane proszę o kontakt na PW lub pod numerem telefony 50172191
Ja wymieniałam lej w bryczesach, i w zasadzie bardzo cięzko jest znaleźc materiał. Udało mi się dopiero w sklepie tapicerskim, do wersalek ;p aczkolwiek nie jest już tak super rozciągliwy.