pytałam już w wątku o dopasowaniu siodeł, ale bez skutku, więc spróbuję i tu: czy możecie polecić kogoś, kto dojedzie do stajni, obejrzy siodło na koniu, uczciwie doradzi, czy da się i czy warto dane siodło dla tego konia przerobić (grzbiet haflingera...) oraz ewentualne zmiany solidnie wykona?
czy możecie polecić kogoś, kto dojedzie do stajni, obejrzy siodło na koniu, uczciwie doradzi, czy da się i czy warto dane siodło dla tego konia przerobić (grzbiet haflingera...)
Do tego miejsca Piotrek Ząbczyk. Co do przeróbek się nie wypowiem, bo nie wiem jak inwazyjne zmiany wykonuje. Jeśli się da, to zmianę rozstawu łęku i korektę wypełnienia poduszek na pewno. Czy coś więcej? Nie wiem.
Osoby w Krakowa i okolic, dla ktorych nie starczylo miejsc w esdycji kwietniowej warsztaów, a zainteresowane spróbowaniem innej formy jazdy konnej, zapraszamy na Warsztaty łucznictwa konnego w Stajni Sarmacja w Pisarach. Wiecej informacji na stronie wydarzenia:
kolebka, ostatnio badania załatwiałam w przychodni należącej do Szpitala Uniwersyteckiego przy ul. Śniadeckich - na NFZ, po telefonie miałam wizytę nazajutrz, a po 5 dniach papierek w ręce. 🙂
Nie wiecie może, czy jakaś rekreacja/cokolwiek nie potrzebuje sporej ilości sprzętu? Pół roku temu (szybko czas leci) skończyłam moją przygodę z jeździectwem, a została kupa różnych manatków i chciałabym się tego pozbyć 😉
Jakby ktoś szukał luzaka na zawody w Swoszowicach (10-12 kwietnia), lub kogoś do karmienia koni rano/wieczorem podczas zawodów to na pw można się dogadać 🙂
Uczestniczy ktoś w szkoleniu podstawowym organizowanym w Facimiechu? Dopiero dzisiaj trafiłam na ogłoszenie na stronie, bardzo interesująco wygląda. Mógłby ktoś się podzielić wrażeniami? http://www.kjfacimiech.pl/szkolenie-podstwowe/
Jakby ktoś szukał luzaka na zawody w Swoszowicach (10-12 kwietnia), lub kogoś do karmienia koni rano/wieczorem podczas zawodów to na pw można się dogadać 🙂