Zorilla haha.. z żadnym plakatem nie spotkałam się na mieście ani nic, przykre 🤔 dopiero tata pokazał mi zdjęcia, mówi, że jeszcze za tydzień coś będzie.
Kaktus w niedziele tydzien temu rano na rmfie (radio) byl spory reportaz z przygotowan do rewii, akurat do stajni jechalam to sluchalam audycji. Ale z zadnymi plakatami na miescie sie nie spotkalam..
ja o koniach na Błoniach wiem, bo zauważyłam stojąc w korku... nie spotkałam żadnej reklamy, nic kompletnie 🙄 nie wierzę w wyścigi, przecież leje i leje, wiec Błonia dziurawe z natury jeszcze rozmoknięte, to jak?!choć nasi ułani...hmm no nie wiem
co do pokazow na bloni sama dowiedzialam sie podczas szkolnego sprzatania swiata 😀 a odnosnie tego, to sprzatajac swiat trafilam na stajnie (prywatna?) z bialymi padoczkami i kasztankiem 😂 przed posesja stal koniowoz z napisem "konie sportowe". bylo to sporo za parkiem jordana, za ta petla tramwajawa(?) i jeszcze mijalismy ogrodki dzialkowe. dokladnej lokalizacji niestety nie znam ktos cos wie? 👀
Trzeba przynac ze lokalizacja domku z końmi do pozazdroszczenia i to bardzo.
A czego tu zazdrościć ? Brak miejsca na wyjechanie w teren, brak miejsca na dużą ujeżdżalnię nie mówiąc już o hali, problemy z dowozem paszy i wywożeniem obornika, tłumy ludzi chodzących na spacery. Może ktoś to lubi ale dziwi mnie to bardzo 😲
mam problem logistyczny, niedługo będę się musiała dostać z Woli Duchackiej do Santosa. Sprawdzam sprawdzam i nie jestem pewna czy w 2godziny się wyrobię w jedną stronę 😲 Macie jakiś pomysł jak można to zorganizować?
fabapi, nie mowie o lokalizacji na ośrodek czy jakies końskie usługi, ale jako osoba w 100% miastowa chciałabym miec swoj kawalek na domek, stajenke, padoczek i ujezdzalnie w spokojnym miejscu i tak blisko centrum. Wokół działki, jeszcze jak niedawno nie było tej budowy na tyłach kolo Zasady (nie wiem co to bedzie) to jak dla mnie super.
Wooow, ale czad, skoki w centrum miasta! Nie miałam pojęcia o istnieniu tej stajni 😀 Ktoś wie ile kosztuje tam jazda rekreacyjna? 4 dyszki, standardowo?