Haha, Alaska, przebywała z końmi, ładnie powiedziane 😀 Nie no, pracowałam tam w zeszłe wakacje i moje konie wtedy też tam stały, więc coś mogę powiedzieć, aczkolwiek nie orientuję się do końca w obecnej sytuacji.
Kto się wybiera do Michałowic na zawody ujeżdżeniowe?
Czy ktoś zna użytkownika derwisz z Krakowa? Dziewczyna nazywa się Iwona Ch****, mail faust.horse0@gmail.com Potrzebuję pilnie kontaktu z nią lub jej rodziną/znajomymi. Sprawa jest bardzo ważna, wręcz życia i śmierci. Bardzo proszę o pomoc.
W celu sprostowania sytuacji chciałam przeprosić publicznie panią Iwonę Chytry, wynikło wielkie nieporozumienie. Szukałam innej osoby a mianowicie użytkownika derwisz z którą korespondowałam mailowo i właśnie mail użytkownika derwisz (faust.horse0@gmail.com) pokazał mi imię i nazwisko Iwony Chytry. Stąd moje przypuszczenie, że Iwona Chytry i użytkownik derwisz to jedna i ta sama osoba (myślę, że każdy na moim miejscu pomyślałby tak samo). Jednak okazało się, że to pomyłka, mail należy do innej osoby a to nazwisko znalazło się w mailu ponieważ I. Ch. założyła tego maila w imieniu derwisz i później jej nazwisko nie zostało zamienione. Przynajmniej ja tak to zrozumiałam z rozmowy telefonicznej z panią Iwoną. edit. Chciałam podziękować duuni i Tusi, które naprowadziły mnie na właściwy trop i dzięki nim sytuację udało się wyjaśnić.