Znacie może jakiegoś trenera (Skoki przez przeszkody), kóry mógłby przyjechać raz lub dwa na taki jakby trening konsultacyjny, z możliwością ewentualnej dalszej współpracy (ale bardziej ta pierwsza opcja, z racji, że zbliża się zima)? Może też być jakiś czynny zawodnik, który oceni, podpowie i nie zbankrutuję przez niego :kwiatek:
Czy ktoś orientuje się może, miałam kiedyś w posiadaniu link do stronki, przedstawicielki havensa chyba na małopolskę, w każdym razie ktoś z Krakowa, miał pasze w niezłej cenie i chyba od dwóch worów podwoził do stajni(przynajmniej wtedy). Ktoś może wie, o co mi chodzi i ma tajemny link?
Czy ktoś orientuje się może, miałam kiedyś w posiadaniu link do stronki, przedstawicielki havensa chyba na małopolskę, w każdym razie ktoś z Krakowa, miał pasze w niezłej cenie i chyba od dwóch worów podwoził do stajni(przynajmniej wtedy). Ktoś może wie, o co mi chodzi i ma tajemny link?
żaczkowa nie wiem czy mówimy o tym samym bo on L nie jechał ;p ale może akurat chodzi o niego ;p a nie orientujesz się kto może mieć zdjęcia z tych zawodów ?? 🏇
Krakusy, czy mamy tutaj kogoś z Chrzanowa, bądź kursującego na trasie Kraków - Chrzanów? Ewentualnie Kraków - Wrocław? Jeżeli tak, to bardzo proszę o kontakt na pw :kwiatek:
Baby, kto z was bd w niedzielę na błoniach ? 😅 Ja osobiście planuję się pojawić w godz. 11-14. I w sumie co z tym spotkaniem r-v ? Organizujemy coś ? Bo myślę, że pomysł w zasadzie ok 🙂
Co do zdjęć ze Swoszo to ja oczywiście też się pisze, ale widziałam jak Przemek Antosz robił zdjęcia 😉. Pewnie coś niedługo pojawi się na ŚK. My pojawimy się na błoniach na pewno w sobotę z Juliadną, może jeszcze wpadnę zobaczyć w niedziele, zależy jak będę stać z czasem 🙂.