no to czekam na zdjęcia z dzisiaj, kolebka no piękny skok przez te szranki🙂😉 moze czas pomyslec o zmianie dyscypliny 🏇 ale gratlujacje bo drugi przejazd widzialam, ze udany, a co do prezentowania się na rozprężalni vs czworoboku to łączę się w bólu... 🙄
Generalnie nie wiem czemu odwala taką manianę, nie jest świeżo zajeżdżonym trzylatkiem, a dokładnie tak się zachowuje... Na rozprężalni chodził po prostu genialnie, prowadził się jak tylko chciałam, nawet porobiłam lotne w seriach i ciągi, a tylko wjeżdżam na czworobok i zatrzymuje go na łapie, a resztę jadę jak się tylko da asekuracyjnie, bo koń albo się zwiesza na pomoce i się rozprasza albo pędzi 🙄 Mogę na nim i tak zrobić 60%, ale bez tej spiny byłoby z 63, 64... No cóż, trzeba jeździć i startować, jeździć i startować, jeździć i startować!
maly offtopic... z list startowych na jutro.........
"16:20 Adam Brodowski - Zazoeways" "16:48 Adam Brodowski - Elbrus"
"duzo" czasu na rozprezenie drugiego konia 😁
akurat sam zawodnik stwierdził, że mu tyle czasu wystarczy, ale i tak koniec końców był wykreślony bo dziś była "niesprzyjająca aura pogodowa" - przynajmniej takie wytłumaczenie do mnie dotarło :P
My wczoraj zaliczyliśmy beznadziejny przejazd w C-3, to, co wychodzi nam w domu najlepiej, wczoraj wyszło najgorzej 🙄 Dlatego dzisiaj też pojechaliśmy C-3, z końcowym wynikiem 58,8% 🙂 Tak więc jak na nasz debiut w C jestem zadowolona 🙂 Dla nas sezon się dopiero zaczął, ale chyba też i skończył, w zależności od tego, czy będą jeszcze jakieś ZR-A, czy nie. Nastawiam się bardziej na jakieś jesienno-zimowe konsultacje i ostre trenowanie do przyszłego sezonu 🙂
btw: jakby ktoś miał moje zdjęcia, będę wdzięczna 🙇 wczoraj C-3 ok. 17.30, dzisiaj C-3 ok. 16.30, gniady kucyk z gwiazdką i białymi skarpetkami na tyłach 😉
No tak strucelka jednodniowe. A potem 15go też jednodniowe w Arabce w Mysłowicach. Jakieś 45km od Santosa. Mieli tam nie dawno p.Piasecką ale za późno się ogarnęłam.
Strucelka no to gratuluję udanego debiutu w C i oby tak dalej, bo ja uwielbiam patrzec jak sie oboje rozwijacie 😍
Zorilla, Strucelka - ja też chcę jakies fajne konsultacje !, tylko takie zeby chcieli też takich na 'nieco' mniejszym poziomie wtajemniczenia ujezdzenioweo 🤔wirek:
zdjęcia sueper i czekam na resztę bo bardzo miło pooglądac, gratulacje oczywiscie dla wszystkich startujących, sa juz wyniki z dzisiaj?
dzięki Julka! oczywiście czekam na więcej 😀 Musze powiedzieć., że mój zwierz też bardziej kulkowato tu wygląda, nawet czapraki full eskadrona przestały być na niego za duże 😀 Tylko żeby zechciał nie bać się sędziego w C i iść na czworoboku tak jak na rozprężalni :/