łania, KKJK jest na pewno 14-15 kwietnia, nie robimy 20-22 (nie robimy regionalek), tylko 28-29 kwietnia - kalendarze na stronie KKJK i MZJ się stanowczo różnią, ale dopytywałam 😉 to są prawidłowe terminy: http://www.kkjk.pl/zawody/58-kalendarz
Ja się wybieram z kucykiem do Facimiecha na ujeżdżeniówki 🙂 nasze wspólne pierwsze zawody no zobaczymy mam nadzieję, że się pojawimy 😀 podtrzymuje nadal pytanie kto jeszcze się wybiera 🙂 trzeba sobie zdać sprawę z konkurencji ;pp
Kurczę, ja się ostatnio bawię ujeżdżeniem i z chęcią bym sobie tam do Was pojechała, ale nie wiem, czy się uda. :P Chyba wszystkie przyczepki w okolicy będą już zarezerwowane? 😀 Jak bym pojechała, to pewnie 2x jakieś P, więc prosiłabym o propozycje, dopasuję się 🙂
Na zawodach krajowych używanie siodła typu wszechstronnego dopuszczalne jest we wszystkich konkursach do klasy C włącznie, od klasy CC dopuszczalne jest uŜywanie wyłącznie siodła typu ujeżdżeniowego.
Gejbi no raczej 🙂 My też L-kowo ZT jedziemy 🙂 Nasze pierwsze wspólne zawody, więc zaczniemy powolutku od L-klasy. A co do zgłoszeń - z tego co wiem termin ich wysyłania mija 18.04 z godz 20.00, więc jest sporo czasu 🙂 Swojego jeszcze nie wysyłałam.
Póki co ZT. W lipcu może L albo N-tak wiem, niezły rozrzut, ale to zależy którym koniem 🙂.
Aaaa, własnie, trzeba ogarnąć transport, bo jak tyle ludzi będzie chętnych, to faktycznie może nie być czym jechać :P. Ponawiam zatem pytanie, czy ktoś nie chciałby się wspólnie jakoś zgadać w tej kwestii 🙂