Krakowianie kto korzysta z usług naturalnych strugających? Bo się dowiedziałam właśnie, że sporo osób a ja nic nie wiem 🙁
Zorilla mają pasze besterleya, jakies witaminy typu Dolfos, besterly, Hipovit. lizawki solne, żłoby, poidła chyba też. Oraz pasze dla świnek, krówek, drobiu 🙂
Hej, sluchajcie, nie wiedzialam gdzie to wstawic, a tu chyba trafi do najwiekszej liczby osob z Krakowa.... Gdyby ktos chcial zeby zrobic mu sesje zdjeciowa z koniem lub na koniu to ja jestem chetna, chcialabym na kims pocwiczyc (za darmo) - w tygodniu po Swietach bede w Krk to mozemy sie jakos ugadac. Byle stajnia miala jakis dobry dojazd. Moze byc kilka osob. Jestem otwarta na propozycje 😀 Jakby co to piszcie na prv. Jesli dalam to w zlym temacie to przepraszam :kwiatek:
Ja się wybieram do Facimiechu z koniem na ZT, czy się uda zobaczymy, jak nie to potem są w maju.
kolebka nie nie, zdecydowanie bliżej,2 czy 3 wsie od Michałowic. Ja teraz luzakuję w KJ Szary to moge Ci kiedyś wyjaśnić gdzie to jest albo nawet przywieźć (ale doliczam wtedy "na czekoladę"😉. Odezwij się na PW to podam Ci ceny
Ja też oczywiście planuję przyjechać jako widz/'fotograf' do Facimiecha ale nie wiem jeszcze czy czasowo dam radę bo to sobota, ale zobacyzmy może chociaż na chwilkę uda się przyjechać🙂
[quote author=Epikea link=topic=196.msg1361340#msg1361340 date=1333574063] Dziewczyny, kupuję Besterleya w składach paszowych niedaleko swojego domu, ale oczywiście nazwy miejscowości znowu nie pamiętam.
a nie przypadkiem w Central Pasz w Zdzięsławicach? [/quote]
Ja sie wybieralam do Facimiecha kibicowac ekipie z Rzaski ale niestety cos mi wypadlo. Licze jednak na jakies relacje i mam nadzieje, ze fotografowie nie zawioda 😀 :kwiatek:
dziunka rozumiem że w tym roku też się wybierasz? Tym samym koniem? Właśnie fajnie że tydzień później AMPy, na takie 1 dniowe można się wybrać akurat. Ja się chyba teraz wybieram, potem pewnie też jak nie 1 koniem to 2 🙂 I na AMPy też 😀
Ja może i bym wolała ale wychodzi 100000x drożej 😉 A jak dobrze pójdzie to wtedy będę na damskim siodle w Lewadzie ale na to to chyba musze rozbic bank 😜