Jest ktoś mniej więcej zorientowany co się dzieje w rekreacji w Paczółtowicach, Włosaniu czy Mustangu? Jakieś informacje i własne opinie, wrażenia? Dziękuję bardzo z góry za pomoc :kwiatek:
wiecie moze, co sie dzieje w stajni w Kosocicach? Bylam tam moze miesiac temu na spacerze z psem, stajnia zamknieta, padoki puste. Szkoda, żeby się tak fajne miejsce marnowało...
szczerze mówiąc to nie wiem :P ja tam jadę pierwszy raz, a ekipa jeździ od chyba 6 lat... jutro mamy zebranie, gdzie wszystko będziemy omawiać, więc napiszę 😉
Ja dziś zwiedziałam. Byłam w Targowisku i Facimiechu. Oba ośrodki bardzo mi się podobają. Super, że się dzieje w okolicach Krakowa 🙂 I trzymam kciuki za rozwój!
maison stycznia, ale na pewno będzie jakoś miesiąc, dwa później zawsze tak są. Najlepiej wysłać maila z zapytaniem, jak będzie zainteresowanie to bedzie egzamin 😉
noo to dobrze, bo pojechałabym ale z G a w dodatku pytania kiepsko mi idą ;p A można zdać praktykę i w momencie nie zdania teorii powtarzać samą teorię? ;D
Wybaczcie ale nie jestem z regionów KRK i nie mam chyba siły całego wątku przekopywać. Więc mam do was pytanie jakie polecacie stajnie w okolicach Krakowa bądź Tarnowa dla konia na emeryturę-padoki, pastwiska z dobrą opieką? 😉
a więc ustalone - wyjeżdżamy z KKJK ok. 9.15, będziemy na zakolu o 10 - idzie 5 koni 😉 na miejscu oprowadzanki dla dzieci, odważnych może wsadzę na Żaczka :P ZAPRASZAMY! 😀
+ 4 lutego odbędzie się Bal Koniarza - szczególnie świętowany z okazji 55 lecia KKJK - zapraszamy WSZYSTKICH 😀 więcej info na kkjk.pl