Najśliczniejszy hucułek na świecie odpiero się urodzi! 💘 i będzie najbardziej uzdolnionym, kochanym i misiastym kucykiem na świecie 😍
traken tak, wyjaśniliśmy sobie sprawy 😉 Forkate możliwe, że znajdę takowyż kontakt, u nas w stajni stoją 3 konie z jego hodowli, jak się dzisiaj dowiedziałam... A chodzi Ci o tego gościa, ze stajni w Skotnikach, który wyprzedał swoje konie z opwodu choroby, tak?
maison, z tego co się dowiedziałam z sieci, to chodzi właśnie o tego. W necie znalazłam adres, spróbuję do niego napisać po prostu, mam nadzieję, że jest aktualny. Jeśli będziesz mieć więcej info to bardzo proszę :kwiatek:
Halo Krakusy!!!! Co jest? Od nowego roku nikt nic nie pisze. Wywiała Was wichura? U mnie dzisiaj tak piździ, że konie musiałam ściągnąć w południe bo różne dziwne rzeczy latały po padokach.
ja po dwoch dniach przerwy chciałam jechać do szkodników, ale ta wichura i deszcz zniechęciły mnie kompletnie. Koszmar, u nas konie też w boksach zostały.....
ja jadę do stajni dopiero po zajęciach czyli koło 20 i mam nadzieję że wiatr przestanie wiać i porobię coś na ujeżdżalni, bo przy takim wietrze to mi się odechciewa 😵
Mnie się dzis udało Komara nawet przelonżować, choć łatwo nie było 😉 A potem wyrzuciłam konie na padok, zajęły pozycje strategiczne przy sianie i mają gdzieś wichurę. Komar dostał derkę na grzbiet pierwszy raz w tym sezonie. Mam nadzieję, że nie odfrunie.
mi udało się we wtorek pojeździć i skorzystałam z ostatniego ładnego dnia. wczoraj padało u mnie do 15 a od wczorajszego wieczoru do chwili obecnej strasznie wieje ;/
Moja ma dobra zabawe z tego wiatru 🙂 stoi przy oknie i patrzy wystawia łeb a jak powije mocniej to odwrót i chooodu po całym boksie i od nowa zabawa do okna i tak ciagle🙂