Szukamy instruktora/trenera, który mógłby przyjeżdżać do stajni w okolicach Kryspinowa raz w tygodniu do trzech, czterech osób (przede wszystkim ujeżdżenie, choć jakieś skoki od czasu do czasu też - poziom ambitnej rekreacji). Nie musi to być osoba z papierami, ale ważne jest przynajmniej kilkuletnie doświadczenie, w tym w pracy z młodymi końmi. Możecie kogoś polecić? Jak kształtują się ceny?
Witam.Dla zainteresowanych ja trzymam konika w Kocmyrzowie.Faktycznie odchodzi teraz kilka koników-ale jak już tu padło to kwestia podwyżki.Przeprowadzki ze stajni do stajni są na porządku dziennym więc nie rozumiem skąd takie HALO! Moje konisko ma się rewelacyjnie-jest w świetnej kondycji(aż za dobrej)🙂😉 i wygląda jak pączek w maśle. . Dla osób poszukujących stajni pod Krakowem(12km z Czyżyn) proponuję przyjechać OSOBIŚCIE i na własne oczy zobaczyć co i jak.Najlepiej samemu ocenić sytuację a nie bazować na informacjach z drugiej ręki które nie zawsze są obiektywne a czasami mogą być podyktowane względami personalnymi.
Z Zabierzowa będzie kilka osób 😉 M.in. ja na Atmie. 😀 Siwy miał jechać w tym tygodniu do nowego domu, więc wzięłam Atmę. Ale w końcu okazało się, ze pojedzie w przyszłym tyg a niestety na dwa konie za zawodach mnie nie stać 🙁
Z Zabierzowa będzie kilka osób 😉 M.in. ja na Atmie. 😀 Siwy miał jechać w tym tygodniu do nowego domu, więc wzięłam Atmę. Ale w końcu okazało się, ze pojedzie w przyszłym tyg a niestety na dwa konie za zawodach mnie nie stać 🙁
Czy ktoś, jak wygląda sutuacja w pensjonacie w Cholerzynie? Istnieje jeszcze czy zakończył działalność? Przejeżdżałam ostanio tamtędy kilka razy i nie widziałam żadnego konia na ujeżdżalni ani na wybiegach.
A to zapraszam Izydorku do nas. Następna przewidywana atrakcja u nas,to solarium na jesień i zimę 🙂
Dziękuję F, ale na razie jestem zbyt uczuciowo związana z taką jedną fryzicą, a dzierżawienie dwóch koni w dwóch miejscach to byłoby już szaleństwo. A solarium super na zimę i jesień. Zastanawiam się, co na wiosnę nowego wymyślisz 😉
Na wiosnę mam w planach wygrodzić kolejne 2,5 ha na pastwisko.Czyli byłoby 6,5ha w sumie 🙂
Dostałam do dzierżawy od sąsiadów łąkę ciągnącą się pod lasek,po drodze również z drzewami także konie będą miały cień i duuuuuuuuuuuuuużo terenu,bo nie będę dzielić tego na kwatery.
A ja mam taakie pytanie... Co poza Rząską, Cholerzynem, Zabierzowem, Mustangiem możecie polecić w okolicach Krakowa. Bardziej właśnie strony Kryspinowa, Bielan. Hala nie wymagana, ujeżdżalnia też nie. Potrzebny duży boks, spore łaki, dobra opieka. Możecie coś polecić?