Forum konie »

AMP,MPSzW-wszystko o studenckich zawodach

nie nie :P decyzja bedzie przed wyjazdem
chodzi raczej o jakis nagły przypadek lub kontuzje (tfu tfu)
Jedzie ktoś na ligę do Golędzinowa? Może macie wolne miejsce w przyczepie? Bo ja chce pojechac i może ktośby tez jechał z moich stron to by taniej wyszło(ma konia w Wilczycach).
Witam, komunikat nr 3 który będzie zawierał m. in. zgłoszenia wstępne będzie po świętach.
Jeżeli ktoś jednak chcę bardzo wiedzieć czy zgłoszona jest jego uczelnia proszę o kontakt.

Pozdrawiam
grembus
Komunikat nr 3 na stronie:
www.azs.pwr.wroc.pl
Grembus masz Pw.
I ode mnie tez  :kwiatek:

odpisalem ;]
Ja sobie przejrzałam tą listę i albo przeoczyłam albo naszej ekipy poprostu nie ma 😫 Dzisiaj będziemy to wyjaśniać,ale jeśli ten koleś nie wysłał naszego zgłoszenia to go chyba uduszę,bo wszystkie dokumenty dostarczyłyśmy dużo wcześniej,molestowałyśmy go o to i obiecał,że wszystko załatwi:/
Jaka uczelnia ?
Kto jak sobie radził zeszłym roku z dojazdami do stajni rano żeby konia nakarmić? Blisko są te hoteli?
Rok temu była Warszawa w tym roku jest Wrocław....

Agro to 5 minut piechotą ... Wieniawa i CS około 10-15 minut autem
oj faktyczne z ta wawa .
a autobusów żadnych nie ma..??
oj jak się nie chce jechać samochodem do Wrocławia (((
Hehe, oczywiście że są autobusy, tramwaje, taxi, lotnisko ...
Komunikacje można sprawdzić na www.wroclaw.pl

Pozdrawiam
D&A nie moge ci wyslac wiadomosci ....
jest twoja uczelnia
moj e-mail
grembus@poczta.fm
Dzięki za informację.Niestety sprawy się skomplikowały,bo dziś nas poinformowano,że uczelnia cofa nam dofinansowanie:/W takiej sytuacji nie wiem czy uda nam się pojechać.W ciągu 2 dni pewnie się wyjaśni:/
Oki, czekam na informacje.
Pozdrawiam
Organizuje ktos może większy transport z Warszawy do Wrocławia?
A może są chętne osoby do pomocy ? 😀
P.S Jak nie odbieram telefonu to znaczy że nie mogę ... więc męczyć mnie później :P
Jest komunikat nr 4.
Informuje że dysponuję jeszcze 6 miejscami noclegowymi w Hotelu Wieniawa.

Pozdrawiam
Czy może mi ktoś powiedzieć co jeszcze mam załatwić na te zawody?(startuję w amatorach)
-Mam paszport konia
-Mam badanie lekarskie
-Certyfikat przynależności wypełniony i doniosę na uczelnie
Widziałam w komunikacie, że trzeba wpłacić opłaty za boks i noclegi do 14 maja, mam to zrobić ja i potem mi odda uczelnia, czy robi to od razu uczelnia?
Czy kartę startową i oświadczenie przynoszę osobiście, czy mam wysłać je mailem do organizatora czy do kierowniczki mojej sekcji i ona to wysyła ?
U nas za boksy płaci uczelnia,a papierki (certyfikat przynależności, karte zgłoszeniową, ew oświadczenie do amatorów i legitke AZS) zbierała opiekunka sekcji. Myśle że w większości przypadków tak jest, ale dla pewności warto się podpytać u kierownika sekcji w AZSie.
Wiem, że koszty boksów pokrywa uczelnia, ale nie wiem czy mam sama zapłacić i mi oddadzą czy oni sami płacą od razu.
Nic mi opiekunka nie mówiła o tym, że mam jej donieść tę kartę zgłoszeniową na jutro, a w ogłoszeniu piszą, że na jutro trzeba. Ona tylko mi powiedziała, że certyfikat mam donieść najpóźniej do odprawy technicznej w czwartek (21.05). Rozmawiałam z nią wczoraj i nic nie wspomniała o karcie zgłoszeniowej, więc teraz mam wątpliwości jak to załatwić.
A co z tą licencją dla koni startujących w amatorach?
Hmmm nie no to uczelnia robi od razu przelew bo generalnie wszystko załatwia AZS, nas niewiele interesuje oprocz tego aby dostarczyć im papierki na czas, a kiedy jest ten odpowiedni czas to jak widać... różnie. Mnie kierowniczka sekcji prosiła abym do zeszłego piątku przyniosła jej wszystko co trzeba.
Do jutra trzeba wysłać:
Kartę zgłoszenia ucelni
Karta startowa zawodnika i konia
50% lub całość kwoty.

Na odprawie trzeba mieć orginały:
certyfikat
legitymacje azs - ważną
oświadczenie zawodnika, lub poświadczenie o klasie sportowej
zgłoszenie ostateczne
paszport konia

Kto płaci nas nie interesuje ma być na koncie do jutra.

Wszystko jest napisane w komunikatach:
www.azs.pwr.wroc.pl
www.amp.azs.pl

Pozdrawiam
grembus

Plakat Mistrzostw 🙂
A ja jednak nie jadę. Mam gdzieś kogos zawiadomić?
Oczywiście że tak.
Jeżeli było zgłoszenie wstępne i jesteś na liście zgłoszonych uczelni (a z tego co pamiętam to tak) musisz do jutro wysłać pisemnie rezygnację ze startu plus mi e-maila grembus@poczta.fm.

P.S kom 4 - aktualna lista zgłoszonych uczelni

Pozdrawiam
grembus
Wpadne porobic jakies fotki w sobote 🙂
AaA super! zbierasz jakieś listy intencyjne :P?
AaA super! zbierasz jakieś listy intencyjne :P?

Podpisuje się pod pytaniem 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się