Na zawodach akademickich nie ma czegoś takiego jak startowe albo wpisowe. Koszty boksów często pokrywa uczelnia. W przypadku UW w tym roku AZS będzie pokrywał koszty boksów ludziom, którzy sa zarejestrowanie w barwach klubu uczelnianego w PZJ/WMZJ
Skoki amator: Osoby, które w latach 2007, 2008, 2009 nie posiadały III i wyższej klasy sportowej (oświadczenie zawodnika) Skoki profi: Osoby, które w latach 2007, 2008, 2009 posiadały co najmniej III klasę sportową (zaświadczenie z WZJ) Ujeżdżenie amator: Osoby, które nie jechały programu N lub wyższego w latach 2007, 2008, 2009 (oświadczenie zawodnika)
No niestety ja zarejestrowana jako AZS UW nie jestem i nie chce mi się szczerze mówiąc biegać do PZJ i płacić im za miane barw klubowych. Najdrożej szczerze mówiąc wychodzi transport...
Oczywiście, że nie musi zmieniać barw po to, żeby wystartować. Tylko nasz AZS podjął taką decyzję, że za boksy płaci tylko swoim zarejestrowanym zawodnikom.
Ewuś nie musisz płacić za zmianę barw klubowych - robi się myk pt czasowa zmiana barw klubowych i wtedy to jest za darmo. Jak życzysz sobie szczegółów to zapraszam na PW 😉
Z tego co ja wiem to.Spytałam tu o to,żeby się upewnić po tym jak przeczytałam Twoją wypowiedz w ZWK.Myślałam,że może coś się zmieniło,bo też bym dwa wzięła,ale wtedy pewnie problem czasowy by był.
No trudno to drugim prawdopodobnie pojadę ujeżdzenie.
Grembus, w załącznikach pisze,że trzeba miec zaświadczenie od WZJ o posiadaniu klasy sportowej, a jak mam licencje PZJ'tu na której jest napisane ,że mam 2 w skokach to też musze mieć czy to wystarczy?
Startować można na jednym w danej konkurencji, ale czy można wpisać dwa w zgłoszeniu? albo czy zmiana konia przed zawodami będzie problemem czy spokojnie można to zrobić?
Hehehe, wpisz jednego na zgłoszeniu ... zawsze można zrobić korekty. Tylko nie przywozić mi dwóch koni do jednej konkurencji i na miejscu decydować na czym jechać :]