gratuluję i trzymam kciuki 😅 mnie się chyba w tym roku nie uda wystartować. ze względu na pogodę siadły plany treningowe itp. ale może wpadnę jako fotograf 😉
nie ma szans 😉 naprawdę. koń się obija od miesiąca bo nie mam motywacji. ujeżdżeniowo stanął w miejscu, skokowo nic nie ruszyliśmy. nie mam też warunków finansowych za bardzo, żeby zabrać go na trening na cross, więc marne szanse żeby się udało. ale jak nie w tym, to w przyszłym 😉 w każdym razie będę trzymała kciuki za voltoviczki! 😅 croopie, ty z kobyłką jedziecie profi uj, jak przygotowania? 🙂
tak w ogóle wiadomo co AMWiM? to był jedyny start, który ewentualnie wchodził w grę, ktoś coś wie? 👀
Przypominam, że zgłoszenia wstępne są konieczne, by uczelnia mogła wystawić zawodników na AMPach. Pogońcie swoje AZSy, bo później będzie płacz i zgrzytanie zębów, że możecie startować. Macie czas do 23 kwietnia.
Słuchajcie, czy ktoś kto jedzie na AMPy do Wrocławia, i przejeżdża przez Poznań (lub jedzie z Poznania) ma miejsce w przyczepie/koniowozie? Niestety moja uczelnia nie dofinansowuje, własnego transportu nie mam, a za sam przejazd płacić 1200 to trochę mi nie po drodze... Może ktoś zechce zmniejszyć koszty i mnie zabrać? 😀