Są już wyniki w skokach ... 2 jedzie dalej ... ale niech mi ktoś wytłumaczy o co chodzi z tymi wynikami. Co do jest Diff ??? Tak samo było w ujeżdżeniu ....
to jest jakaś różnica. natomiast też nie wiem jeszcze dokładnie o co chodzi. zaraz spróbuję to przestudiować. w ujeżdżeniu jacek mierzwiński miał 114 pkt. z takim wynikiem zakwalifikował się do 2 rundy inny zawodnik, z tym że on właśnie ten 'diff' miał 0.
All the events will be judged according to the "knock out" system: riders draw lots for each round, to know which horses they will ride. Only in the first round of dressage and show jumping will the team draw a group of three horses; the team is allowed to decide which rider will ride which horse. Every horse is ridden by two or three riders. The rider with the best result on the horse will be qualified for the next round. Depending on the number of participating countries, it can be necessary that more than the best rider on each horse will be qualified for the next round. In this case, the rider with the closest score to the result of the best rider on the same horse will be qualified.
coś takiego wynalazłam. zaraz sprawdzę w wynikach czy dobrze zrozumiałam 😉
edit: są wyniki pierwszej rundy skoków. mierzwiński i przedpełski przechodzą do drugiej rundy, ania szlezinger miała eliminację.
wiem ze to dosyc wczesnie ale czy ktos wie ktorego dokladnie maja sa w tym roku ampy ? sa terminy wszystkich innych sportow tylko nie jezdziectwa :/ moze ktos wie cokolwiek byłabym wdzieczna :-)
AMP są zgłoszone do kalendarza DZJ na 2013 r... czyli Partynice i oczywiście maj 24-26 😀 nie wiem kto będzie organizatorem, ale ten ktoś musiał wyjść z taką inicjatywą i zgłosić te zawody na zebraniu kalendarzowym DZJ..
fabapi, bardzo fajna inicjatywa! mógłby je AZS uznać 🙂 mam tylko nadzieję, że nie pokryją się z MPA w Zakrzowie (o ile takowe w ogóle się w tym roku odbędą...)
fabapi, dzięki za info :kwiatek: wyszperałam ośrodek w google i robi zdecydowanie pozytywne wrażenie 🙂 mam nadzieję, że uda się pojechać zakrzów albo AMPy w wkkw właśnie. jak będziesz wiedziała coś więcej, informuj proszę na bieżąco 😉
Zorilla, stoisz tam z końmi? 😉 Magdzior, dopóki rozbija się o sport amatorski to mogę zacząć dla ciebie jeździ nawet western 😁 a plany na wkkw były od dawna. pytanie czy zdążę rudego rozskakać i zabrać na jakieś crossówki (mają być zawody w bogusławicach) - nigdy nie jechaliśmy 'czegoś' takiego.
sei no to super🙂 amatorzy pewnie nie będą mieli szalonych wysokości na tym wkkw więc myślę, że spokojnie byście dali radę 🙂 a Zorilla nie stoi w Facimiechu ale bywa na zawodach bo to blisko nas🙂