grembus, ale jak coś takiego sprawdzić? na stronie pzj tego ci nie pokażą. wyświetlają się tylko zawodnicy z wykupioną licencją. wiem po sobie. w kwietniu byś mnie tam nie znalazł w spisie. teraz jestem. inna kwestia, że z błędem, ponieważ w skokach mam po prostu licencję B wpisaną, a w rzeczywistości B3. tylko nie miałam czasu tego sprostować jeszcze. no, a zawodników z ZT (w łódzkim np. ujeżdżeniowe są w zasadzie tylko ZT organizowane) to już w ogóle nie ma jak prawnie ograniczyć. dlatego osoby jeżdżące C klasę lądują w profi. o tyle o ile w skokach sprawdzanie licencji ma swój ewidentny sens o tyle w ujeżdżeniu trochę szkoda, że osoby bez licencji nie mogą jechać profi. przecież nie każdy startuje na zawodach. niektórzy trenują w domu intensywnie i raz chcieliby pojechać. są gotowi na C klasę, a tu klops bo będą się bawić z faktycznymi amatorami na czworoboku. ale nie ma się co gorączkować, bo jeździectwo, a już szczególnie ujeżdżenie do sportów wybitnego fair play nie należy 😉
D+A, wybacz. zapomniałam. a faktycznie wspominałaś o tym... fajnie byłoby tego twojego siwka zobaczyć na żywo 🙂
byłam pewna, że chcesz ją 'opchnąć' komuś na profi. ale mogłam źle zrozumieć. oby przejazd się nie pokrywały to sobie chętnie obejrzę kobyłkę na żywo 🙂 a liste już wysyłam 😉
sei, na zdjęciach pod Anką robi efekt wow 🙂 poza tym trzeba pamiętać, że od października do kwietnia ona nic nie robiła więc kompletnie nie jest w treningu. Mam nadzieję, że da radę kondycyjnie i że będzie chłodno 😅
Tak się jeszcze zastanawiam bo wg rozpiski godzinowej jeżeli się dostane to przejechania kura to mam w tym samym czasie skoki amator i ujeżdżenie amator. To jest wykonalne??