1 Akademia Leona Koźmińskiego w Warszawie 2 Akademia Techniczno - Humanistyczna w Bielsku-Białej 3 Politechnika Gdańska 4 Politechnika Poznańska 5 Pomorski Uniwersytet Medyczny w Szczecinie 6 Społeczna Akademia Nauk w Łodzi 7 Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie 8 Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej w Warszawie 9 Uniwersytet Adama Mickiewicza w Poznaniu 10 Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach 11 Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu 12 Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu 13 Uniwersytet Jagielloński w Krakowie 14 Uniwersytet Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy 15 Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu 16 Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu 17 Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu 18 Uniwersytet Rolniczy w Krakowie 19 Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie 20 Uniwersytet Warszawski 21 Warszawski Uniwersytet Medyczny 22 Wyższa Szkoła Humanistyczno - Ekonomiczna we Włocławku 23 Wyższa Szkoła Zarządzania Środowiskiem w Tucholi 24 Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
Zgłoszenia wstępne są jedynie ilościowe. Więc nie wiem kto będzie jechał. Mam tylko ilość zawodników, zawodniczek, trenerów, boksy, osoba do kontaktu itp.
ja żyłam (żyję) w stresie z tymi zgłoszeniami, ponieważ o mały włos nie zgłosiliby mnie na AMWiM... ostatniego dnia to zrobili kiedy zaczęłam ich nękać telefonami itp. 😉 wolałabym tego teraz uniknąć...
grembus, czy te zgłoszenia nie obejmują nawet dyscyplin? jestem ciekawa ile w tym roku będzie osoób na ujeżdżeniu 😉
A ja niestety nie jadę na AMPy. Szlag mnie trafił bo niestety klub sportowy na mojej uczelni... przestał istnieć. AZS nie chce przyjąć wniosku o jego powołanie już 3 raz z rzędu no i niestety już nie zdążę tego zrobić w tym roku. 😵
Lp. Uczelnia 1 Akademia Leona Koźmińskiego w Warszawie 2 Akademia Morska w Gdyni 3 Akademia Techniczno - Humanistyczna w Bielsku-Białej 4 Politechnika Gdańska 5 Politechnika Poznańska 6 Politechnika Warszawska 7 Politechnika Wrocławska 8 Politechnika Łódzka 9 Pomorski Uniwersytet Medyczny w Szczecinie 10 Śląski Uniwersytet Medyczny w Katowicach 11 Społeczna Akademia Nauk w Łodzi 12 Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie 13 Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej w Warszawie 14 Uniwersytet Adama Mickiewicza w Poznaniu 15 Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach 16 Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu 17 Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu 18 Uniwersytet Jagielloński w Krakowie 19 Uniwersytet Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy 20 Uniwersytet Medyczny w Łodzi 21 Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu 22 Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu 23 Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu 24 Uniwersytet Rolniczy w Krakowie 25 Uniwersytet Rzeszowski 26 Uniwersytet Śląski w Katowicach 27 Uniwersytet Szczeciński 28 Uniwersytet Technologiczno - Przyrodniczy w Bydgoszczy 29 Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie 30 Uniwersytet Warszawski 31 Uniwersytet Wrocławski 32 Warszawski Uniwersytet Medyczny 33 Wyższa Szkoła Humanistyczno - Ekonomiczna we Włocławku 34 Wyższa Szkoła Zarządzania Środowiskiem w Tucholi 35 Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
u mnie najlepiej: byłam dzisiaj się spytać czy uwzględnili mnie w tym zgłoszeniu. usłyszałam: jakim zgłoszeniu? nic przecież nie poszło!? lol 😵 ale pan doktor powiedział, że jestem na liście. jeśli więc nie odwalą nic z tymi zgłoszeniami to się widzimy 🏇
I to marzenie prysło jak bańka mydlana 😁 W zeszłym roku też było sporo. Tylko pytanie jak to się na konkursy porozkłada. grembus posyłam maila do Ciebie w bardzo ważnej sprawie 😉
No to rzeczywiście full ludzi. A możecie mi powiedzieć gdzie we Wrocku odbywają się te zawody ?
I jeszcze jedno pytanie, do osób z miast biorących udział w Euro, jak godzicie sesję z zawodami (sesja trwa od 20- 30 maja przynamniej w Poznaniu tak jest na Przyrodniczym ) .