orson ale legitymacja AZS to legitymacja AZS, a część AZS łączy swoją legitkę z kartą ISIC i co kosztuje ok 70zł i tam ma się ubezpieczenie. Można wyrobić samą legitymację BEZ ubezpieczenia także jakoś nie chce mi się wierzyć że Twój znajomy miał ISIC z ubezpieczeniem którego mu nie wypłacili 🤔wirek:. Więc może miał tylko kartę AZS a nie ISIC z ubezpieczeniem?
Oj tam, tych programów w danej klasie nie ma znowu tak dużo i elementów w nich występujących, wiec nie panikujcie, nigdy na zawodach nie wiadomo tego aż tak duzo wczesniej.
Hehe, a ja na dzień wcześniej, żeby nie pomieszać 🙂 W sumie nie miałabym nic przeciwko, żeby były te same, przy najmniej w amatorach, w gruncie rzeczy nie ma wielkiego pola do popisu, jeśli sa potrzebne 3 o zwiększającym się stopniu trudności...
Mnie tylko dziwi taki rozrzut wysokości w skokach. W Profi 110, 115 i 125. To chyba po to, że dwa półfinały przejechaliście, a w finale zrobimy rzeź niewiniątek 😁 Mnie to osobiście nie przeszkadza, ale jak ktoś jeździ P klasę do 115, a tu na raz 125, może się delikatnie mówiąc... przejąć 😉
Ano 😉 Chociaż wedle przepisów co najmniej połowa(chyba) powinna mieć pełen wymiar 😉 Nie wiem, jak to było, z miarą nie biegałam więc nie powiem na 100% 😉
W tym roku są w Lesznie w terminie 30.03.-01.04. Z tego co było i w tym roku przypuszczam, że też tak będzie, Amatorów(Gr.A) jechały również osoby z III klasą, a Profi(Gr.B) osoby z II i wyżej. Tak było w zeszłym roku: Piątek, 15 kwietnia Grupa A I półfinał 95 cm – dokładności bez rozgrywki Art.238.1.1 Grupa B I półfinał 120 cm – dokładności bez rozgrywki Art.238.1.1
Sobota, 16 kwietnia 16 Grupa A II półfinał 100 cm – dokładności bez rozgrywki Art.238.1.1 Grupa B II półfinał 125 cm – dokładności bez rozgrywki Art.238.1.1
Niedziela, 17 kwietnia – Finały - ok. godz. 12.00 Grupa A – 100 i 110 cm – dwu-nawrotowy z drugim nawrotem na czas Art.273.4.3 Grupa B – 125 i 130 cm – dwu-nawrotowy z drugim nawrotem na czas Art.273.4.3
Więcej info powinno się pokazać na stronie JKS Przybyszewo bliżej terminu 😉
Z tego co pisał grembus parę postów wyżej, to pod koniec lutego ma być komunikat odnośnie mistrzostw. Przypuszczam, że wtedy się wiele wyjaśni 😉 Ale ja bym się klasy P spodziewała mimo wszystko 😉