Forum konie »

AMP,MPSzW-wszystko o studenckich zawodach

grembus, trochę duże nawet to koszulkowe S - jak sobie pomierzyłam, to dość duże wychodzi...czy możnaby zamówić jeszcze mniejsze XS?
naprawde jakies duze te rozmiary  🙂 chyba jakas pomylka sie wkradla  😉
Hmm, widzę że same zgrabne dziewczyny będą na zawodach :] Co do numeracji to jeszcze sprawdzę.
Super, byłybyśmy Ci bardzo dźwięczne  :kwiatek:
[[a]]http://mapa.targeo.pl/1_borowskie%20gziki,,2_partynice,[[a]]#targeo-top
tragicznie jest miedzy Warszawa, a Bełchatowem? nie pchac sie tam z bukmanka? czy jest znosnie?
Jeżeli dobrze myślę, że jest to krajowa 8 to spokojnie możesz jechać. 2 pasmówka, w prawdzie trochę dziur jest, ale uważam, że dasz radę 🙂
zmienilo mi trase w linku;O w takim razie chyba pojade tak jak pokazuje targeo, poprzednim razem zamiast W-wa Ostrow Wlkp - Wrocek prowadzilo mnie trasa W-wa Bełchatów Wrocek.
Co do koszulek to nie wiadomo czy będą. Do tej pory mamy zamówienie na ok. 20 szt. Jak się nic nie zmieni do jutra do 9.00 rano to może ich nie być.

Pozdrawiam
Słuchajcie jako że nie jestem zorientowana do końca w temacie i nie wiem jak to jest, a wolę się spytać tu niż grzebać w inf (czego nigdy nie umiem sprawdzić...) ... Czy jak koń nie ma skończonej 4ki w maju to może startować ?
może bo rocznikowo jest juz czterolatkiem.
ok dziękuję🙂
Ja bede w roli widza i kibica 😉 na finałach na pewno.
Szkoda ze zawody pod nosem a nie da rady wystartowac no ale co zrobic, przegapilam zgloszenia i musze pracą mgr intensywnie sie zajac, a tak to nawet konia bym miala na skoki amatorskie  😀
Szkoda tymbardziej ze to ostatni rok kiedy przysluguje mi status 'studenta' 😕
grembus a ja mam pytanie które nurtuje mnie od pojawienia sie komunikatu 1. mianowicie Hotel Argo i ta opcja 4ta są bliziutko partynic, antomiast ten hotel CS z mapy wynika ze koło dworca czyli daleko od stajni. Dobrze rozumiem? Jak takie osoby mają dostac sie 3 razy dziennie nakarmić swojego konia np :P? 
Szczerze mówiac to ja anwet dalej nie wiem gdzie nas ulokowano (UEK Kraków).
1. CS - tani, 2 Agro - najbliżej, 3 Etap - najlepszy standard. Każdy ma jakieś plusy ...
P.S Wariant CS najszybciej został "sprzedany"

UEK Kraków ma Agro 🙂
Dzięki 🙂
A UJ? Bo w sumie też nie wiemy... 🙂
grembus  jak wyglada kwestia parkingu dla przyczep? w sensie czy bedzie on daleko od stajni i parkuru oraz jak wyglada kwestia noca, jest ktos kto bedzie mial na to oko?
kiedy beda listy zgłoszonych zawodników do poszczegolnych konkursów?
a Uniwersytet Gdański gdzie ma noclegi? 🙂
Hej, możecie się tego dowiedzieć w swoich azs-ach, niekoniecznie na forum 😉
croopie taaak możemy ;P ale chyba w teorii. moi nie odpisuja a na uczelni bd dopiero w poniedziałek a żeby jeszcze się tam dobić!

Pytanie z serii mało mądrych: czy na rozprężeniu mogę mieć bat?
mozesz, dopiero nie możesz z nim okrążać czworoboku
1. O noclegach się dowiecie w biurze zawodów jak będzie wszystko z kasą się zgadzało.
2. Co do parkingu przyczep proszę przeczytać kom nr 2 na naszej stronie
3. Listy startowe będą po weryfikacji - też jest napisane w kom. nr 2
4. Obiekt jest chroniony ale nie ponosimy odpowiedzialność za kradzieże - jak to bywa na wszystkich zawodach.

P.S nie będę już odpowiadał na pytania, na które odpowiedzi są w komunikatach.
12 maja miały być podane jakies nowe informacje/program?

Zastanawia mnie, jak to zostanie rozegrane- po 40 przejazdów amatorów w ujeżdżeniu na każdy dzień (półfinały) a profi (kolejne prawie 40 przejazdów) przed/po amatorach? to by wyszlo jakieś 10 godzin samego ujeżdżenia. Oj biedni sędziowie🙂 Czy skład sędziowski będzie podany wczesniej? To dość ważna informacja 😉
12 nic nie zostało podane gdyż nie ma zmian (ograniczeń startu). Udało nam się rozwiązać problem duże ilości amatorów. Pisałem to wyżej.
Jedziemy na 3 czworobokach ujeżdżenie. Sędziowie nie będę siedzieli 10 godzin.
Sędziowie nie będą podani wcześniej bo nigdy nie byli.
Nie chcę na forum marudzenia.
Proszę się nie przejmować tak bo to nie nasze pierwsze AMPy.

Pozdrawiam

Ale nasze tak  🤣 🤣
Tak mniej-więcej o której kończą się zawody w niedziele?  🙄
Bo tradycyjnie kłopoty z transportem się pojawiają...  🙄
Około 18
Regulamin mówi, że nie można mieć żadnych barw, emblematów innych niż uczelniane, tak?
Mam na kasku przyklejoną biedronkę, która absolutnie nic nie oznacza (tj. znak rozpoznawczo-własnościowy, żeby nikt mi tego kasku nie zachachmęcił  😉 ) - czy muszę ją odkleić?
Dotyczy to również rozprężalni ?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się